Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Krznar: „Ostali smo bez jednog trofeja i u toj atmosferi dočekujemo Hajduk“; Tomić: „Koji put vas mora i sreća pomaziti“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.12.21. | 20:51

Dinamo je ostao bez prilike za osvajanje Kupa

Dinamo i Rijeka odigrali su posljednju četvrtfinalnu utakmicu ovosezonskog izdanja Hrvatskog nogometnog kupa. Iako je Dinamo imao više šansi tijekom susreta, Rijeka je na kraju slavila s 3:1 i pridružila se Gorici, Hajduku i Osijeku u polufinalu.



Odmah po završetku utakmice izjavu za HNTV dao je strateg Dinama Damir Krznar.

„Rijeka je s tri udarca zabila tri gola, a mi iz pregršt prilika nismo. Kad ne možete doći do gola nakon 10 ili 12 udaraca onda ne možete očekivati pobjedu. Bilo je već utakmica koje smo odigrali dobro pa izašli na koljenima, sada je opet tako“, rekao je Krznar i dodao:

„Krivica je isključivo moja, preuzimam ju i od toga ne bježim. Veliki je ovo kiks, mora se priznati, Dinamo uvijek ganja trofeje. Ostali smo bez jednog trofeja i to je veliki minus. U toj atmosferi dočekujemo veliki derbi na Maksimiru. Nema vremena za tugovanje, već sutra se okrećemo Hajduku.“

Pobjedom je bio zadovoljan trener Rijeke Goran Tomić.

„Ako želite osvojiti Kup, onda morate pobjeđivati sve utakmice koje vam dođu. Mi smo dobili najtežeg protivnika na njegovom terenu, ovo je velika pobjeda za nas. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro taktički, Dinamo je na 0:0 imao jednu izvanrednu šansu, ali nije uspio zabiti. Koji put vas mora i sreća pomaziti, to se nama danas dogodilo. Dinamo je u drugom dijelu bio puno bolji. Da biste pobijedili Dinamo na njihovom terenu, morate imati perfektan dan. Nije baš da se svaki dan Dinamo pobjeđuje na Maksimiru“, zaključio je Tomić nakon prolaska u polufinale Kupa.


Tagovi

Damir KrznarGoran Tomić

Ostale Vijesti