EXPA/ laPresse/ Spada
EXPA/ laPresse/ Spada

VIDEO Torino potvrdio transfer Nikole Vlašića, predstavili ga uz veliki hit Eminema

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 22:09

Odličan potez za hrvatskog reprezentativca.

Ono što smo još jučer najavili kao gotov posao, pred kraj današnjeg dana je i potvrđeno. Nikola Vlašić novi je igrač Torina. Hrvatski reprezentativac vratio se u klub u kojem je prošle sezone bio na posudbi iz West Hama, dok će engleskom klubu i aktualnom osvajaču Konferencijske lige pripasti 12 milijuna eura odštete.

Popularni Niksi tako se vraća u klub u kojem je oživio karijeru nakon druge neuspješne epizode u Premier ligi. West Ham ga je u ljeto 2021. za 30 milijuna eura kupio od CSKA Moskve, ali Vlašić se u jednoj sezoni u redovima Čekičara nije izborio za prvu postavu te je najčešće ulazio s klupe za rezervne igrače. Ukupno je za West Ham skupio 31 nastup uz jedan gol i dvije asistencije.

Prošlu sezonu proveo je u Torinu na posudbi, a suradnja s trenerom Ivanom Jurićem ispostavila se kao pun pogodak i za igrača i klub. Vlašić je u 37 nastupa zabio pet pogodaka, čemu je dodao osam asistencija.

Standardni hrvatski reprezentativac i nositelj brončane medalje s prošlog Svjetskog prvenstva, s Torinom je potpisao ugovor do lipnja 2027. godine, a godišnja plaća mu iznosi dva milijuna eura. Torino je Vlašićev povratak potvrdio na društvenim mrežama uz stih iz pjesme Without me - velikog hita Eminema. (I.M.)



Tagovi

Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023nogometni transferitransferitransferi uživoNikola VlašićTorinoSerie A

Ostale Vijesti