REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

VIDEO Spektakl na Old Traffordu! United u 120. minuti srušio Liverpool i osigurao polufinale FA Cupa!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 19:31

U jednom od najvećih derbija engleskog nogometa, Crveni vragovi su pobijedili Redse sa 4-3, a već su poznati i parovi polufinala

Nogometaši Manchester Uniteda su nakon spektakularnih 120 minuta na Old Traffordu došli do pobjede 4-3 protiv Liverpoola i polufinala FA Cupa!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to susret u kojem je domaćin poveo u 10. minuti golom Scotta McTominayja, no Liverpool je u završnici prvog dijela okrenuo rezultat golovima Alexisa Mac Allistera (44.) i Mohameda Salaha (45+2.). United je u 88. minuti uspio izjednačiti preko Anthonyja koji je zabio prvi gol za United na Old Traffordu nakon više od godinu dana, točnije prvi gol nakon 24 domaće utakmice.

Gosti su u 105. minuti stigli do nove prednosti golom Harveyja Elliota, no United je uspio izjednačiti u 112. minuti golom Marcusa Rashforda, a pobjedu Unitedu i "ludilo" na Old Traffordu donio je Amad Diallo u prvoj minuti nadoknade. Diallo je pretjerao u slavlju, skinuo je dres, a kako je već imao žuti karton dobio je crveni.


"Ovo je velika noć za Uniteda, velika utakmica protiv Liverpoola. Nismo imali sezonu kakvu smo željeli, ali smo pobijedili," kazao je Rashford nakon utakmice.

Sažetak pogledajte OVDJE (Sportklub).

Ubrzo nakon utakmice ždrijebom je odlučeno kako će parovi u polufinalu biti: Manchester City – Chelsea, Coventry – Manchester United. Obje utakmice igrat će se na stadionu Wembley, 20. i 21. ožujka, uz tv-prijenose na Sport Klubu.



Tagovi

Manchester UnitedLiverpoolFA Cup

Ostale Vijesti