Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Ozljeda Kramarića, Hoffenheim prije toga preokrenuo Borussiju u Dortmundu i sačuvao pobjedu!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.02.24. | 20:05

Zasad nije poznata težina ozljede

Iznenađenje se dogodilo ove nedjelje u 23. kolu njemačke Bundeslige, nogometaši Hoffenheima su u Dortmundu pobijedili Borussiju 3-2, no za nas je važnija vijest da je Andrej Kramarić zbog ozljede morao napustiti igru u 67. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da se sprema iznenađenje u Dortmundu pokazala je već druga minuta utakmice kada je Bebou doveo goste u vodstvo. Borussia je imala spreman odgovor te je unutar samo pet minuta kreirala preokret. Malen je u 21. izjednačio, dok je Schlotterbeck u 25. minuti pogodio za 2-1 domaćina.

Kako su brzo primili dva pogotka tako su igrači Hoffenheima, u nastavku ogleda, jednako brzo zabili dva i pobijedili. Gostujući junak bio je Maximilian Beier, strijelac oba pogotka, u 61. i 64. minuti.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub).

U udarnoj postavi Hoffenheima bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je zamijenjen u 67. minuti. Napadač gostiju ostao je ležati nakon duela s Ryersonom pa ga je trener odlučio i izvaditi iz igre nakon nešto više od sat vremena igre. Zasad nije poznata težina ozljede... Trenutak ozljede pogledajte OVDJE (Sportklub).

Borussia (D) je ostala četvrta, dok se Hoffenheim podignuo do sedmog mjesta ljestvice.

(Hina, G)



Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimBorussia DortmundBundesliga

Ostale Vijesti