REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

VIDEO Gvardiol se emotivno oprostio od Leipziga: "Bez vas, ništa od ovog ne bi bilo moguće"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 15:21

Najviše će pamtiti dva osvojena DFB-Pokala

Joško Gvardiol postao je najskuplji branič svih vremena. Za 92 milijuna eura potpisao je za trenutačno najbolji klub svijeta - Manchester City - u kojemu će ga učiti i voditi veliki Pep Guardiola, a na terenu će surađivati s još jednom hrvatskom zvijezdom - Mateom Kovačićem.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Prije prvog nastupa za Građane, Joško, lijepo odgojen kakav i je, odlučio se prvo zahvaliti svojim suigračima iz Leipziga i svima koji su bili uz njega u dvije sezone Bundeslige.

"Kada sam došao u Leipzig prije dvije godine, nisam ni slutio koliko će ovo putovanje biti nevjerojatno. Ovaj klub, zaposlenici i posebno navijači brzo su postali moja druga obitelj. Bilo je napetih trenutaka s mnogo uspona i padova, ali nikad nismo prestali vjerovati", rekao je nekadašnji dinamovac u oproštajnom videu na Instagramu i dodao:

"Dvije sezone i dvije titule. Sve mi znače ti trofeji koje smo osvojili za klub i grad. Zajedno smo ispisali povijest, a ta će sjećanja zauvijek biti sa mnom. Vaša ljubav i podrška bila je nevjerojatna. Bez vas, ništa od ovog ne bi bilo moguće. Danke!"

Oproštajni video možete pogledati OVDJE.

City već sutra ima novu utakmicu, protiv Arsenala se sučeljavaju u FA Community Shieldu, ali u toj utakmici Pep još neće imati svog prezimenjaka na raspolaganju. A nakon toga kreće jedna nova era... Dva Vatrena u istom dresu i samo jedan cilj - pokoriti nogometni svijet.


Tagovi

Joško GvardiolLeipzigRB LeipzigManchester City

Ostale Vijesti