Twitter Manchester City
Twitter Manchester City

Cityjev direktor nogometa: “Joško ima sve što želite od centarhalfa, a k tome je i ljevak”

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.08.23. | 11:42

Svi u Manchester Cityju sretni su što mogu poželjeti dobrodošlicu Gvardiolu u klub

Direktor nogometa Manchestedr Cityja Txiki Begiristain nakon potpisivanja petogodišnjeg ugovora s Joškom Gvardiolom te slikanja za promociju također je dao kraći intervju za klupske digitalne kanale.

“Jako smo sretni što smo doveli Joška u Manchester City. On je igrač kojeg smo pozorno pratili i smatramo da ima izvrstan niz atributa. Vrhunski klubovi diljem Europe su ga pratili, tako da je njegovo dovođenje ovamo odlična vijest za nas”, istaknuo je operativac Građana.

“Joško ima toliko kvaliteta - sve što želite od jednog centarhalfa. On je brz, natjecateljski raspoložen, borben, snažan u zraku, impresivan u posjedu lopte, snažnog samopouzdanja i dobrog karaktera. I on je ljevak, što nam nudi dobre opcije iz zadnje linije”

Dugo nismo čuli riječ centarhalf, Begiristain je “strara škola”. Još je kazao:

“Joško je još mlad, ali njegov napredak u igri je brz. Uvjereni smo da će se njegova uzlazna putanja nastaviti ovdje u Cityju radeći s Pepom i njegovim stožerom.”

Svi u Manchester Cityju sretni su što mogu poželjeti dobrodošlicu Jošku u klub i svi mu želimo puno sreće tijekom njegovog vremena ovdje, stoji na kraju intervjua. Doista lijepo, pažljivo i sa stilom. (nl)

www.mancity.comwww.mancity.com



Tagovi

Txiki BegiristainJoško GvardiolManchester CityPep GuardiolaLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti