Twitter Screenshot
Twitter Screenshot

VIDEO Brozović oduševio navijače preciznim pasom koji je doveo do gola i vodstva Al Nassra

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 22:16

Vatreni veznjak radi ono što radi najbolje - dominira...

Da će Marcelo Brozović biti jedna od najistaknutijih karika u Al Nassru nije bilo upitno, a koliko će im značiti pokazuje od prvoga dana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, u Arapskom kupu Al Nassr, koji se nalazi u skupini C, se susreo s Monastirom u gostima u jako bitnoj utakmici kako bi bili u prilici za prolazak u playoff u koji idu dvije najbolje momčadi iz skupine. Al Nassr je unatoč autogolu u slavio 4-1.

I Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović su startali od prve minute, a iako je mnoge 'iznenadilo' ili 'fasciniralo' što je 'veliki' CR7 zapratio Brozovića na Instagramu pa uz to odradio i zagrijavanje pred utakmicu s njim, na kraju je Vatreni pokazao dominaciju na terenu. Tako je za vodstvo Al Nassra upravo on dodavanjem preciznim u trepavicu s centra na lijevo krilo dodao Abdulrahmanu Ghareebu koji je oštro ubacio u sredinu za Andersona Taliscu koji nije imao težak posao, već je samo pospremio loptu u gol.

Video dodavanja i gola pogledajte OVDJE.

Društevene mreže su oduševljene Brozovićevim potezom, gotovo više nego li samim golom, a s tom 1-0 prednošću je Al Nassr i otišao na odmor.

U nastavku je momčad Marcela Brozovića zabila autogol za 1-1, a nesretni strijelac je bio Ali Al-Oujami, no nakon toga su zabili još tri komada, na njihovu sreću u protivničku mrežu. Brozović je odigrao cijeli susret. (Eg)


Tagovi

Marcelo BrozovićAl Nassr

Ostale Vijesti