Germania daje najveći tečaj na pobjedu Dinama - 2.55!

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 05.05.24. | 11:09

Ako vjerujete u Plave, ovakav tečaj nećete pronaći nigdje!

Današnji dan rezerviran je za derbi na Rujevici između druoplasirane Rijeke i vodećeg Dinama. Tko pobijedi u ovoj utakmici napravit će veliki korak prema naslovu. Germania je odlučila danas nagraditi sve igrače koji u tom derbiju vjeruju Dinamu. Tečaj na pobjedu Plavih je najveći u državi i takav će ostati do samog početka utakmice. Osim na pobjedu Dinama, Germania daje najveći tečaj na pobjedu Liverpoola protiv Tottenhama i Red Bull Salzburga na gostovanju kod Rapida.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Rijeka - Dinamo (19.30), DVOJKA 2.55

Konačno je stigao dan velike utakmice o kojoj se tjednima priča kao dvoboju koji bi mogao biti ključan u borbi za naslov prvaka. Rijeka će na Rujevici dočekati Dinamo, koji u ovaj susret ulazi s jednim bodom prednosti. Sve do ovog kola, Riječani su bili vodeća momčad prvenstva, ali kiks na gostovanju kod Lokomotive stavio je branitelje naslova u bolju situaciju. Modrima i remi odgovara i ostavlja ih na vodećem mjestu, a nije zgorega spomenuti i da, neovisno kako ovaj dvoboj završi, Dinamo ima bolji međusobni omjer od Rijeke ove sezone. Oba duela na Maksimiru otišla su na strani Zagrepčana, dok je prvi ovosezonski duel na Rujevici završen 2-2. Vrijeme je za posljednji prvenstveni dvoboj ovih rivala, a nakon njega, gledat ćemo ih i u finalu Kupa. Neka bitka za dvostruku krunu počne!

Rapid - Red Bull Salzburg (17.00), DVOJKA 1.75

Serijom loših rezultata 'vječiti austrijski prvak' Red Bull Salzburg pao je na drugo mjesto, s tri boda manje od Sturma iz Graza. Bikovi više nemaju pravo na kiks ako žele osvojiti naslov prvaka, a danas gostuju kod rivala Rapida. Rapidleri se, doduše, nalaze u još lošijoj formi, šesti su s 14 bodova manje od RB Salzburga, a za pobjedu u prvenstvu ne znaju već pet kola. U posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima upisali su poraze, a zadnji put Salzburg su svladali daleke 2019. No, ne pojavljuje se svaki dan prilika da potpuno dotuku ljutog rivala, samim time očekuje se jaki otpor domaćina. Ipak, Bikovi su zbog imperativa utakmice, tradicije, ali i kvalitete kadra u prednosti i danas bi trebali pobijediti.

Liverpool - Tottenham (17.30), JDINICA 1.55

Redsi su dugo bili vodeća momčad lige i činilo se da se piše prekrasan oproštaj od Jurgena Kloppa, ali odlazak Nijemca s naslovom prvaka izgleda da će samo ostati pusta želja. Liverpool je sve upropastio u posljednjih nekoliko tjedana i možemo reći da je momčad doživjela potpuni raspad na svim frontovima. Prvo su od Manchester Uniteda izgubili i ispali iz Liga kupa. Potom ih je Atalanta ponizila na Anfieldu i izbacila iz Europske lige, a prvenstveni problemi kulminirali su porazima od Crystal Palacea i Evertona, kao i remijem kod West Hama. Današnjom pobjedom protiv Tottenhama mogu samo teoretski ostati u borbi za naslovom, ali realnost je takva da će sezonu završiti na 3. mjestu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti