Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Ivanušeca već čeka petogodišnji ugovor, Nizozemci uvjereni u dogovor odmah nakon Astane!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 21:30

Feyenoord kreće u završni 'napad' na najboljeg Dinamovog igrača i želi posao završiti već ovaj tjedan

U Maksimiru ne podižu rampu, u klubu svakodnevno ponavljaju da prije dvoboja s AEK-om nitko od ključnih igrača ne može otići! To je glavna egida ovog dijela prijelaznog roka, objektivno, bio bi suicid u ovom trenutku nekoga pustiti, jer to su dvije utakmice, koje Dinamu život znače. Prođu li Grke imaju Modri zajamčenu Europsku ligu, igraju play-off Lige prvaka i, potencijalno, protiv suparnika manje opasnog od grčkog prvaka. Dakle, ne treba niti naglašavati koliko su utakmice protiv AEK-a Dinamu bitne i zato ih u Maksimiru i žele dočekati u punom sastavu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, pritisak sa svih strana sve je veći. Fenerbahce pritišće Modre da puste Dominika Livakovića nakon Astane, potencijalni 'ulagači' voljeli bi i Josipa Šutala što prije, a sve se više steže obruč i oko Luke Ivanušeca. Nizozemski portal 1908.nl, inače insajderski portal vezan za Feyenoord, koji je dosad imao vrlo točne informacije kad je u pitanju interes za trenutno najboljeg Dinamovog igrača, tvrdi da nizozemski prvak kreće u 'završni napad' na Ivanušeca. Navodno je Luki već spremio petogodišnji ugovor, koji bi ga trebao dodatno privući na De Kuip, a onda će do kraja pokušati 'slomiti' i Dinamo. Ono što znamo, a što taj portal ponovno tvrdi, jest da Dinamo nije protiv tog posla, ali bi Modri htjeli zadržati Ivanušeca i za utakmice s AEK-om pa će Feyenoord nakon utakmice s Astanom poslati u Maksimir novu ponudu i, vjeruju, odmah završiti posao.

I dalje Nizozemci spominju svotu od 8,5 milijuna eura (plus bonusi), što doista zvuči premalo za igrača, koji je sad stvarno u vrhunskom izdanju, no, spomenuti je portal uvjeren da će Dinamo tu novu ponudu prihvatiti i da će doći do dogovora. Možda ipak i Feyenoord popusti pa pričeka još dva tjedna, do uzvrata s AEK-om, po svemu sudeći, taj je detalj još jedini ostao dio pregovora, novac ne bi trebao biti problem, tu će se klubovi 'naći', a i ugovor za Ivanušeca već je spreman. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoFeyenoordLuka IvanušecLiga prvaka

Ostale Vijesti