Turski velikan želi veznjaka Modrih, pregovori s Dinamom započeli

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.07.20. | 08:46

Zagrebački klub postavio cijenu.

Dinamov veznjak Amer Gojak na meti je mnogih klubova diljem Europe. Everton, Leeds, Atalanta i Fiorentina samo su neka imena koja su pokazala zanimanje, no prema pisanju turskih medija u utrku se uključio i Besiktas.

Prema navodima Fotospora, istanbulski velikan je otišao korak dalje od samog zanimanja te započeo pregovore s Dinamom. Modri su navodno na prvom sastanku izvjesili cijenu od 5,5 milijuna eura.

Trener Besiktasa Sergen Yalcin podcrtao je veznjaka Dinama kao glavnu metu ovog prijelaznog roka, jer se uklapa u novu politiku kluba odabira jeftinijih igrača. Gojaka trener vidi kao novu „desetku“, a mediji ga opisuju kao jeftinijeg igrača od Boatenga, a konstantnijeg od Adema Ljaljića, kojeg se žele riješiti i tako doći do novaca za reprezentativca BIH.

Gojak je prošao omladinsku školu Željezničara, a sa 17 godina odlazi u sarajevski Olimpik. Nakon samo godinu dana prelazi u Dinamo s kojim ima ugovor do ljeta  2022. godine. Za Modre je upisao 151 nastup, zabio 14 golova i pridodao 19 asistencija. Postao je i neizostavan član BIH reprezentacije, za koju je u zadnje dvije godine upisao 10 nastupa te zabio četiri gola.

Trenutna tržišna vrijednost 23-godišnjeg veznjaka iznosi 5,5 milijuna eura, točnije iznos koji Modi i traže za njega.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Goran Stanzl/Pixsell)

 


Tagovi

Amer Gojak

Ostale Vijesti