Germania
Germania

Tečaj na pobjedu Hrvatske je 5.00, a za one koji vjeruju da će nas opet Petković obradovati 13.0!

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 13.12.22. | 11:20

Imamo sjajne vijesti za sve koji vjeruju da će Hrvatska ponoviti uspjeh

Gotovo identična situacija kao i uoči utakmice s Brazilom. Mi smo uvjereni da Hrvatska može ponoviti uspjeh s prošlog Mundijala, a to znači prolaz u finale. Ovog puta zapravo vjerujemo da može Hrvatska i više, ali svjetska javnost i dalje daje veće šanse Argentincima (od 20 sati, HRT2).

Kazat će mnogi Argentina ima Lionela Messija, i činjenica da je ovo posljednji ples za vjerojatno najboljeg igrača svih vremena, onog kojem za službenu potvrdu tog epiteta nedostaje baš ovaj svjetski naslov. Imali su težak prolaz u četvrtfinale, jednako kao i Hrvatska. U četvrtfinalu teško su na jedanaesterce izborili plasman u polufinale. I tu ih čekaju doktori mentalnih i taktičkih igrica, doktori mentalnog iscrpljivanja i testiranja krajnjih granica protivnika.

Argentinci su također poznati po istom, ali ne vjerujemo da im je svejedno kad s druge strane imaju identičnog protivnika. Poslije naporne utakmice s Nizozemcima slijedi im zapravo najteža na ovom prvenstvu. Proživjeli su Argentinci na ovom prvenstvu svašta, od šoka protiv Saudijske Arabije na početku pa onda relativno lagano protiv Meksika, Poljske i Australije da bi se iscrpili protiv Nizozemske.

S nama su dosad na svjetskim prvenstvima igrali dva puta, a ukupno četiri i u ta četiri ogleda dva puta su slavili Argentinci i dva puta Hrvati.

Kako smo već napomenuli, Argentina je jedan od favorita za osvajanje i današnji susret svi gledaju kao finale prije finale. Sudar dva LM 10 u kojem svi vjerujemo da će pozitivan ishod biti na strani onog iz Zadra. Njih dvojica su danas glavni argumenti za pobjedu na svakoj strani. Nije danas tolika razlika u tečajevima kao što je bila protiv Brazila, ali Argentinci su i dalje izraziti favoriti za kladionice i tečaj na njihovu pobjedu iznosi 2.00.

Nama se i dalje boljom okladom čini onaj od 5.00 na Hrvatsku, dok je remi na 3.40. Za one koji žele ići na sigurno prolaz Hrvatske se plaća tečajem 3.00, a 1.50 je na prolaz Argentine u finale.

Posljednji put vjera u scenarij prolaza Hrvatske nam se i obistinila, a vjerujemo da će ishod biti isti i danas. Nećemo imati ništa protiv da bude i na isti način kao i dosad, a za one koji misle da će Hrvatska to riješiti ranije preporučujemo da bace pogled na ostalu ponudu u Germaniji. Tu je od standardnih oba daju gol, preko pogađanja točnog rezultata do najboljih Specijala.

Bruno Petković bio je strijelac protiv Brazila i donio radost u Hrvatsku, a ako vjerujete da može i danas isto napraviti u Germaniji ćete dobiti tečaj 5.00 dok za kombinaciju njegovog gola i pobjede Hrvatske tečaj je 13.0.

(Cijelu Germanijinu ponudu SPECIJALA za utakmicu Brazil Hrvatska pronađite klikom na - 'Specijali')

Kad pogledamo zapravo sve ove tečajeve vidimo možda najlaši način za osigurati put i džeparac na finale protiv Maroka ili Francuske.



Tagovi

Germania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport KladionicaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.HrvatskaArgentina

Ostale Vijesti