REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Španjolski mediji: "Fijasko! Bezidejni i indolentni Betis pao od slabog Dinama"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 08:01

Španjolski mediji vrlo su kritični nakon poraza Verdiblancosa od zagrebačkih Plavih...

Španjolski mediji izvještavaju u četvrtak navečer o "neočekivanom porazu" Betisa na svom terenu (0-1) od zagrebačkog Dinama, nazivajući prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige "fijaskom".

rouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Utakmica je završila neočekivanim porazom zeleno-bijelih", izvijestile su lokalne novine Estadio Deportivo.

Diario de Sevilla piše "o bolnom porazu" Betisa. "Poraz je kazna za indolentnost. Betis je bio jako hladan, predvidljiv, spor", navode te novine misleći na skrivljeni jedanaesterac iz kojeg je Bruno Petković u 76. minuti zabio gol. "Pellegrinijeva momčad imala je prilike u završnoj fazi utakmica, ali nije uspjela zabiti. Razlika u kvaliteti između dvije momčadi je edvidenta, ali, pazite, utakmice se nikada ne dobivaju sa štitom. Pellegrini će morati podsjetiti svoju momčad za to", tvrdi novinar Diarija.

"Bezidejni Betis si je zakomplicirao budućnost", napomenule su novine Marca uoči uzvrata za tjedan dana u Zagrebu.

"Zeleno-bijeli su pali doma od slabog zagrebačkog Dinama pa će trebati preokrenuti rezultat u Hrvatskoj kako bi preživjeli u Konferencijskoj ligi", piše taj dnevnik.

Marca je u redivima Dinama dvije 'zvjezdice' dala Sergeju Jakiroviću, Bruni Petkoviću, Martinu Baturini, Marku Bulatu i Kevinu Theophileu Catherineu, a jedini igrač domaćina s dvije zvjezdice bio je Johhny Cardoso.

Novine AS ističu da si je "Betis zakomplicirao život. Doživio je veliki neuspjeh u svojem prvom kontaktu s Konferencijskom ligom. Nakon poraza od Rangersa u Europskoj ligi danas (jučer, op.p) opet su završili klecanjem koljena na domaćem trenu. Malo svježine viđeno je na strani Betisa. Pellegrinijeva momčad bila je monotona i predvidljiva".

Radijska postaja Cadena COPE navodi da je pogodak Petkovića s bijele točke "kompromitirao ostanak Betisa u Konferencijskoj ligi".

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(G/Hina)


Tagovi

BetisKonferencijska ligaDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti