Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ristovski: "Velike su emocije, cijeli svijet je vidio tko smo", Bulat: "Velika večer za sve dinamovce i cijelu Hrvatsku"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 23:02

Prve reakcije nakon utakmice pune su pozitivnih emocija u hrvatskoj momčadi

Dinamovci su bili iscrpljeni, ali iznimno ponosni na predstavu koju su pokazali u Sevilli i donijeli Plavima povijesnu pobjedu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Velike su emocije, velika pobjeda, drago mi je da nije samo Hrvatska, nego i cijeli svijet vidio što smo i tko smo. Kada je najteže skupa smo stali. Nadam se da ćemo odigrati još ovakvih 90 pametnih minuta i proći. Izgledali smo čvrsto, prekidali smo njihove kontre, tehnički su dobro potkovani, bili smo živi, imali smo dosta prilika, ali zabili na kraju preko penala", rekao je Stefan Ristovski za ArenaSport 1.

Koliko će ovo značiti za ostatak sezone?

"Dinamo igra već dugi niz godina Europu, a kod nas se stvari nažalost brzo zaboravljaju. Teren je najbolji pokazatelj u cijeloj ovoj priči", zaključio je Ristovski.

"Velika večer za sve dinamovce i sve Hrvate, dali smo zadnji atom snage, mislim da se to vidjelo. Imali smo motiv da sami sebi dokažemo da smo vrijedni. Domaća liga negdje zapinje, ali na ovoj pozornici smo htjeli pokazati da vrijedimo, ali na pola puta smo, ne trebamo se veseliti previše. Defanzivno smo odigrali fenomenalnu utakmicu, znali smo gdje oni prijete, naravno da će ti stvoriti par šansi takva vrhunska momčad, ali mi smo se trkački potrošili, odigrali smo mušku utakmicu", rekao je Marko Bulat koji nije skidao osmijeh s lica.

"Imamo problema i s ozljedama i svime, sklapamo sve u hodu, trudimo se, radimo što bolje možemo. Trebamo samo tako nastaviti. Najbitnije je da držimo nulu, znali smo da će se nešto otvoriti i eto dogodilo se. Pokazali smo danas da se možemo nositi. Pozivam sve da dođu na Maksimir, treba nam podrška. Napunilo nas je ovo samopouzdanjem, ali moramo ići korak po korak i ostati na zemlji, jedino tako možemo dalje. Čeka nas prvo Varaždin", rekao je mladi Mauro Perković.



Tagovi

GNK DinamoBetisKonferencijska liga

Ostale Vijesti