PIXSELL
PIXSELL

Osijek potpisao Živkovića, produžio Jugoviću, a u Poljsku bi mogao Lončar

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 19:55

Pogoń Szczecin poslao je službenu ponudu za braniča Osijeka koji bi već sutra mogao krenuti put Poljske na liječnički pregled i potpis ugovora

U Gradskom vrtu su u četvrtak potpisali dva ugovora, a čini se kako bi mogli i jednu ispisnicu. Krenimo redom. Prvi profesionalni ugovor potpisao je nadareni kadet koji je od ove zime član prve momčadi Filip Živković. Riječ je o 16-godišnjaku koji je debitirao u derbiju protiv Rijeke i umalo zabio gol vrijedan tri boda… Živković je dobio profesionalni ugovor do 2026. godine. Drugi ugovor stigao je kod veterana. Vedran Jugović produžio je do ljeta 2024. i po svoj prilici će i zaključiti karijeru u bijelo-plavom dresu.


“Izuzetno mi je drago što smo potpisali nove ugovore s Vedranom Jugovićem i Filipom Živkovićem. Vedran Jugović je naš dokapetan, igrač golemog iskustva i jako važna karika u svlačionici i na terenu, dok je Filip Živković jedan od najtalentiranijih igrača naše škole nogometa koji već ozbiljno kuca na vrata prve momčadi i koji je sigurno budućnost NK Osijek. Čestitam obojici, siguran sam da je ovo značajan trenutak kako za njih tako i za naš Klub”, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević koji je trenutno u pregovorima s poljskim Pogoń Szczecin koji je u Gradski vrt poslao službenu ponudu za Danijela Lončara.

Trenutno su klubovi u fazi pregovora ali prema svemu sudeći, Lončar bi već sutra mogao otputovati u Poljsku na liječnički pregled i potpis ugovora.


Tagovi

Danijel LončarFilip ŽivkovićVedran JugovićPogon SzczecinNK OsijekHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti