Novi potres u Maksimiru: Dinamo raskida ugovore s dvojicom najplaćenijih igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.04.20. | 22:01

Nisu htjeli prihvatiti smanjenje ugovora...

Naime, posljednje novosti govore kako je Mario Gavranović, također jedan s vrha piramide kada je riječ o primanjima, u konačnici je prihvatio zahtjev kluba te je potpisao smanjenje ugovora, ali dvojica njegovih sugrača se nisu odlučila na isti korak.

Kada pričamo o izglednom oproštaju, odnosno raskidu, riječ je o povremenom švicarskom reprezentativcu Francisu Moubandjeu te povremenom BiH reprezentativcu Izetu Hajroviću. Hajrović, prema navodima SN-a, zarađuje 850 tisuća eura na godišnjoj razini, dok 30 tisuća eura manja primanja ima Moubandje koji zarađuje 820. Obojica igrača nisu (bila) u prvom planu te su jednako tako već dulje vrijeme bili nezadovoljni svojim statusom, a kap koja je prelila čašu je navodno bila težnja čelnika Dinama da im se smanji ugovor u ovoj novonastaloj situaciji koja radi velike udare na financijsku krvnu sliku kluba.

Kad je riječ o Mariju Gavranoviću, potrebno je istaknuti kako neki navodi govore kako mu ovaj potez oko prihvaćanja mjera rezanje primanja neće biti dovoljan da osigura novi ugoror s Modrima. U Maksirmiskoj 128 već su odlučili kako će u narednim sezonama uloge središnjih napadača imati Bruno Petković i Sandro Kulenovića pa je tako popularni Gavro postao višak, a cijeloj priči valja nadodati i Komnena Andrića koji bi veoma rado prihvatio ulogu trećeg napadača što je Dinamu puno bolje nego da ta pozicija bude rezervirana za povremenog reprezentativca Švicarske koji je, barem po primanjima, jedan od onih na vrhu maksimirske piramide.

No, vratimo se protagonistima ove priče. Obojica igrača smanjenje ne prihvaćaju te se prema nekim informacijama već sada o njima može govoriti kao bivšima. Jednako tako, njihov raskid još uvijek nije služben, ali prema svemu sudeći spomenuti dvojac je odigrao svoje posljednje minute u Modrom dresu.

Konačan epilog ovog novog maksimirskog potresa očekuje se u nerednih 48 sati.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Jacques Francois MoubandjeIzet Hajrovićkoronavirus

Ostale Vijesti