Screenshot
Screenshot

Netko je na Anfieldu provalio da je Villa zabila za 3:3, navijači i Klopp su par trenutaka bili u ekstazi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.05.22. | 08:24

Liverpoolovi navijači od euforije do očaja u par trenutaka...

Jučer smo u posljednjem kolu Premier lige gledali pravu dramu. Manchester Cityju je za naslov prvaka igrala na domaćem terenu protiv Aston Ville koju vodi legenda Liverpoola Steven Gerrard. Momčad bivšeg kapetana Redsa u 69. minuti imala je vodstvo od - 2:0. Prvak je u tim trenucima i dalje bio Manchester City budući da je rezultat na Anfieldu, na utakmici između Liverpoola i Wolverhamptona, u tim trenucima bio 1:1.

No, Liverpoolu je trebao samo jedan gol i nakon dvije godine vratili bi trofej u grad. Jer, čak i od najbolje momčadi na svijetu, a Manchester City svakako pada pod kategoriju najboljih, ne može se očekivati da će u posljednjih 20 minuta zabiti tri gola i doći do pobjede. Ali, to se dogodilo. U furioznih pet minuta, od 76. do 81., Ikay Gundogan dvaput i Rodri jednom zabili su za Građane i dodatno ih učvrstili na vrhu prvenstvene ljestvice.

Negdje u tim trenucima Mohamed Salah zabio je za 2:1 vodstvo Liverpoola (Redsi su na kraju slavili s 3:1), što znači da je momčadi Jurgena Kloppa trebao samo jedan pogodak Aston Ville da dođu do naslova. I on je pao, barem ako je suditi po nekakvom 'šaljivdžiji' koji je po Anfieldu proširio vijest da je Aston Villa izjednačila na 3:3. Žamor se počeo pojačavati, a isti je prerastao u potpunu euforiju. Kamera je 'zumirala' navijače Liverpoola kako se grle, ekstatično plješću i urliču, a čak je i Jurgen Klopp zagrlio svojeg igrača Thiaga.

Međutim, vijest koja se proširila Anfieldom poput požara brzo se pokazala neistinitom. City nije primio gol i stigao je do osmog naslova prvaka, šestog u posljednjih 10 i četvrtog u posljednjih pet godina.

Iza Liverpoola su već dva osvojena engleska Kupa, a iduće subote, 28. svibnja igra i finale Lige prvaka protiv Real Madrida. Čuveni 'quadrouple' nije pao, ali novi 'treble' još uvijek može...




Tagovi

Manchester CityLiverpoolPremier ligaMohamed SalahJurgen Klopp

Ostale Vijesti