Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Najtužniji čovjek dana: Situacija nas je zatekla; Stipić: Suosjećam s kolegom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.05.21. | 22:08

Varaždin će u idućoj sezoni ponovno igrati 2.HNL.

Na kraju sezone jedini koji istinski mogu biti tužni su Varaždinci. U posljednjem kolu prvenstva izgubili su s minimalnih 0:1 od Slaven Belupa u Koprivnici. Jedini pogodak na utakmici zabio je Lovro Zvonarek, najmlađi strijelac u povijesti 1.HNL.

Strateg Varažina Zoran Kastel na kraju utakmice je očekivano bio utučen.

"Odigrali smo jednu čvrstu i tvrdu utakmicu. Morali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Čestitam Slavenu na pobjedi. Iduća sezona? Rano je govoriti o istoj. Cijela situacija nas je zatekla", rekao je Kastel za kamere Arene Sport.

S kolegom na klupi Varaždina suosjeća i trener Slavena Tomislav Stipić.

"Jako sam zadovoljan zbog ove pobjede do koje smo došli bez primljenog gola, tako što je 16-godišnjag, najmlađi strijelac u povijesti HNL-a zabio gol za pobjedu. No, moram reći da suosjećam s Varaždincima. Ne bih htio analizirati utakmicu već im od srca želim da se što prije vrate u 1.HNL. Žao mi ih je, no ovo je sport", rekao je Stipić.


Danijel Jumić: Osjećaji su pomiješani

U drugoj utakmici za ostanak, Istra je izgubila od Osijeka 1:2 no ostala je u ligi s obzirom na to da je Slaven svladao Varaždin.

"Zadnje kolo je bio stvarno prava drama. Najbitnija je stvar da ostajemo u ligi. Vjerovali smo da to možemo, znali smo da će danas biti teško i iscrpno, no, eto, sreća prati hrabre. Mislim da smo na kraju zaslužili ostanak. Na kraju su osjećaji pomiješani. Izgubili smo utakmicu, ali smo ostali u ligi", rekao je Danijel Jumić.



Tagovi

NK VaraždinDanijel JumićZoran KastelTomislav Stipić

Ostale Vijesti