Germania
Germania

Na posljednjem treningu Vatrenih pred Argentinu bili su svi, strani mediji okupirali trening centar Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 18:08

Sve zanima kako se Hrvatska sprema za Argentinu

Hrvatska u kompletnom sastavu ide po finale SP-a. Na posljednjem treningu uoči utakmice s Argentinom, Zlatko Dalić mogao je računati na svih 26 igrača s popisa. Za razliku od prethodnog dana Joško Gvardiol je istrčao na travnjak, baš kao i Marcelo Brozović.

Ponovno je trening bio magnet za medije koji su okupirali trening centar u kojem reprezentacija Hrvatske boravi tijekom Mundijala. Sa svih strana svijeta bilo je predstavnika medija.

“Bilo ih je više uoči polufinala u Rusiji”, rekao nam je još jučer Tomo Pacak koji je otkrio kako postoji još mali kontingent ulaznica na raspolaganju ali pitanje je u ovom trenutku je l' još postoje i te ulaznice.

Na stadionu na kojem će se Hrvatska i Argentina boriti za mjesto u finalu sutra se očekuje oko 80 tisuća navijača. Nažalost, Hrvata će biti jako malo. Prema nekim procjenama, ne više od 3,5 tisuće. Za razliku od Argentinaca koji je ovdje pun grad. Stižu sa svih strana svijeta, bez obzira imaju li ulaznice ili ne. Veseli su, pjevaju cijelo vrijeme i šire dobro raspoloženju. Uvjereni su kako je pitanje prolaska u finale tek rutinska stvar… Na Luki i ostatku momčadi je da ih razuvjere u tome!



Tagovi

VatreniHrvatskaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti