Mitnica i Germa odličan su par, nove trenirke za njih su sjajna stvar

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 05.03.20. | 14:16

HNK Mitnica prvi je u nizu klubova kojeg će Germania Sport kladionica sponzorirati novim trenirkama

GERMANIA SPORT KLADIONICA nastavlja sa svojim hvalevrijednom akcijom sponzoriranja klubova kojima su nove garniture svih vrsta sportske opreme prijeko potrebne.

Nakon što je završena akcija „Novi dresovi za nove prvake“ u kojima je GERMANIA SPORT KLADIONICA u suradnji s portalom Germanijak.hr sponzorirala veliki broj niželigaša novim dvjema novim garniturama dresova, sada je red stigao i na trenirke.

Svaki od klubova koji je sponzoriran od strane GERMANIA SPORT KLADIONICE ima neku svoju priču te se po njoj razlikuju od drugih. Lokomotivu iz Kutine prije utakmica motivirao je legendarni Miroslav Ćiro Blažević, NK Dračice su se prve ponudile kao novi dom za Niku Kranjčara nakon što je bivši reprezentativac ostao bez kluba, a Spartak iz Male Subotice s EU fondovima planira izgraditi novi stadion. I to je samo mali dio klubova koje je Germania Sport kladionica sponzorirala.

Sve su to projekti, ili zanimljive i nesvakidašnje priče, kakve je prepoznala Germania Sport kladionica, a novi dresovi će svim tim klubovima biti od velikog značaja.

U nastavku teksta prisjetit ćemo vas na neke od sponzorstava Germania Sport kladionice i portala Germanijak.hr:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2400334486739505&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2375449029228051&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2388412787931675&width=500" width="500" height="510" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Nakon svih dresova, Germania Sport kladionica odlučila je nadolazeće zanimljive klubove sponzorirati trenirkama.

Prvi u nizu klubova koji će biti sponzoriran je NK Mitnica iz Vukovara, koliko im je ovo sponzorstvo važno rekao nam je i predsjednik kluba Antun Karaula:

„Nema nikakve sumnje da nam je to od velike pomoći, zahvalni smo Germania Sport kladionici na ovom sponzorstvu“, započeo je predsjednik:

„Naš klub osnovan 2008. godine. Do tada u klubu nije bilo praktički nikoga, ponosni smo na činjenicu da smo klub izgradili takoreći iz ničega. Nismo imali teren, nismo imali ništa, ali evo danas, malo po malo, idemo na bolje“, dodao je dobro raspoloženi predsjednik nakon čega se dodatno osvrnuo na donirane trenerke:

„Gledajte, mi imamo jako mali klupski proračun pa nam je ovo sponzorstvo Germania Sport kladionice izvrsno došlo. Trenerke su jako lijepe i nema sumnje da će naši igrači u njima uživati“, zaključio je predsjednik.

Germania Sport kladionica u svojoj je akciji sponzoriranja niželigaša i potrebitih klubova pokazuje svoju ljubav prema sportu i nastojanje kako „malim stvarima“ osigura ljepšu budućnost onim klubovima kojima su takve stvari od velikog značaja.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Mitnica samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi i trenerke spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, odnosno trenerkama, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 


Tagovi

humanitarna akcijaNovi dresovi za nove prvakeDresovinovi dresovihumanitarni listićSponzorira Germania Sport KladionicaGermanijakGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti