Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Lokomotiva raskinula posudbu s napadačem Parme

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 09:57

Za zagrebački sastav odigrao je 42 minute.

Neslužbeno saznajemo kako je Lokomotiva raskinula posudbu s 19-godišnjim napadačem Parme Gabrieleom Artisticom koji je stigao na Kajzericu prošlog ljeta kao prinova u napadu nakon što je klub napustio Roko Šimić. Artistico je u Lokomotivu stigao s renomeom napadača koji je u 25 utakmica talijanske Primavere zabio 14 pogodaka za mladu momčad Parme.

Artistico je na Kajzerici dobio priliku u samo četiri utakmice, debitirao je u petom kolu protiv Istre, a ulazio je u završnicama utakmica protiv Šibenika, Hajduka i Hrvatskog dragovoljca. Ukupno 42 minute, bez učinka. Iako je Artistico na treninzima pokazao kvalitetu, Lokomotiva u svojem kadru ima iskusnije Marka Dabru i Sandra Kulenovića, a tu je i mladi Indrit Tuci koji je propustio gotovo cijelu sezonu zbog ozljede ligamenata u koljenu, Artistico se nije mogao izboriti za minutažu. Kako je za 19-godišnjaka najbitnije da igra i skuplja iskustvo, Lokomotiva je odlučila sporazumno raskinuti suradnju s mladim napadačem koji se vraća u Parmu.

Podsjetimo, Lokomotiva je jučer započela s pripremama za nastavak sezone. Od utorka do petka Lokosi će odraditi dva treninga dnevno, a u subotu igraju prvu prijateljsku utakmicu, protiv slovenskog Aluminija. U nedjelju imaju dan pauze, a u ponedjeljak kreću na pripreme u Medulin u kojem će odigrati Arena kup.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaGabriele ArtisticoParma

Ostale Vijesti