Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Kopić odradio prvi trening i napravio rošade u stručnom stožeru: S Krznarom otišla tri imena

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.12.21. | 14:03

Novi strateg Plavih na raspolaganju će imati sve igrače za derbi.

Željko Kopić u petak iza 11 sati odradio je prvi trening s prvotimcima Dinama nakon što je u četvrtak imenovan voditeljem prve momčadi kluba na čijoj će klupi debi imati u nedjelju 5. prosinca i derbiju protiv Hajduka koji počinje u 17:30.

Kopić je napravio i prve promjene u stručnom stožeru kluba, Ferdo Milin i Mihael Mikić, više nisu pomoćni treneri, a analitičara Vedrana Attiasa zamijenio je Hrvoje Jozak, bivši voditelj skautske službe kluba.

Tri imena stručnog stožera ostala su nepromijenjena. Alen Peternac i dalje je pomoćnik kluba, Sandro Žufić ostat će trener golmana, a Ivan Štefanić kondicijski trener.

"Prije svega, s Damirom sam bio stalno u kontaktu, puno smo pričali o funkcioniranju kluba i momčad i upoznat sam sa stanjem u momčadi, ali drugačije kad se spusti dolje i osjetiš momčad i atmosferu. Dopustite mi malo vremena i onda možemo pričati o rezultatima. Cilj je napraviti rezultate, svakome je želja klupa Dinama i ti koji se spominju zaslužuju poštovanje i respekt, ali Uprava će donositi odluke. Sve o čemu smo razgovarali da jest da izguramo ovo do zime, a time će i Uprava dobiti vremena da razmotri sve opcije koje su najbolje za klub", rekao je prvi trener Dinama.

Prema najavama svi igrači bit će spremni za Hajduk, kao i oni koji su u posljednje vrijeme imali problema s ozljedama.

(1.80) Dinamo (3.60) Hajduk (4.60)

"Rekao sam u najavi da očekujem kvalitetnu utakmicu, poznajem mentalitet i što se tamo događa i kad je dobro i kad nije. Sad su u jednom zamahu, pratio sam rad trenera Dambrauskasa, ali vjerujem u ovu momčad, jer imamo kvalitetu, moja je vjera u svlačionicu je apsolutna. Pogledao sam sve utakmice otkad sam tu, vjerujem da ćemo biti na razini na kojoj moramo biti već u nedjelju", zaključio je Kopić.



Tagovi

Željko KopićMihael MikićFerdo MilinDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti