REUTERS/Siphiwe Sibeko
REUTERS/Siphiwe Sibeko

Herdmanove slatke brige: Svi igrači su mu na raspolaganju, sad ćemo vidjeti može li ‘pobijediti’ Hrvatsku?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.11.22. | 09:10

Riječi su jedno, djela su drugo.

Nevjerojatnu količinu medijske prašine podigla je izjava kanadskog izbornika poslije poraza od Belgije. Iako za to sigurno nije bilo ni vrijeme ni mjesto, engleski stručnjak dotaknuo se Hrvatske. I to ne na način kako bi se o aktualnom viceprvaku svijeta trebalo pričati…

Njegove riječi nije potrebno još jednom ponavljati, ali je sada izvrsno za istaknuti kako Hardman neće imati alibi za eventualni neuspjeh protiv ‘tamo nekog’ Zlatka Dalića i ‘tamo nekih’ Vatrenih.

Naime, posljednje informacije iz tabora kanadske reprezentacije govore kako je svih 26 igrača koje je John Herdman poveo na SP na svojih 100 posto te da svi konkuriraju za utakmicu protiv Vatrenih!

Krilni napadač kanadske reprezentacije i jocker s klupe Club Bruggea, Tajon Buchanan, stao je iza svog izbornika poručivši na neki način da zapravo sve ono što je Herdman rekao, misle i svi drugi u reprezentaciji:

“Mi se ne bojimo nikoga”, kratko je rekao 23-godišnjak pa dodao:

“Pokazali smo da se sa svima možemo natjecati. U redu, natjecali smo se s Belgijcima i ostali bez bodova, ali smo pokazali da se može. Ponekad se takav rezultat jednostavno dogodi”, rekao je Tajon koji je u siječnju 2022. prvi put stigao na europski kontinent.

“Nemamo ništa protiv nakon što je sve malo eskaliralo u medijima”, priča branič Kanade Alistair Johnston pa ističe:

“To je kao razbibriga, a što je bliže utakmica, to je sve zabavnije i zabavnije. Ali, vjerujete, tako je kod svih, ne samo na susretu Kanade i Hrvatske. Ali, gledajte, ljudi sada imaju nešto više interesa za utakmicu i nama je to veoma drago.”

Valja naglasiti kako je Herdman poslije utakmice s Belgijom ostao upisan zlatnim slovima u povijesne knjige nogometa kao prvi izbornik u povijesti koji je na Svjetskom prvenstvu vodio žensku i mušku nogometnu reprezentaciju, a Kanađani vjeruju da kad je već mogao slaviti sa ženskom reprezentacijom, da će mu to poći za rukom i danas s muškom.



Tagovi

John Herdmankanadska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaKanada

Ostale Vijesti