PIXSELL
PIXSELL

Germanijak doznaje: Osijek šalje "desetku" na posudbu u Šibenik!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 19:24

Osijek polako rasterećuje kadar. U ovom prijelaznom roku otišli Kleinheisler, Beljo, Mance, Bartolec i sada Hiroš…

Nakon što je Antonio Mance u ponedjeljak otišao u Debrecen te time potvrdio pisanja Germanijaka, a večeras je Osijek objavio i odlazak Bartoleca u Puskas Akademiju, čini se da će Rene Poms ostati bez još jednog igrača.


Prema informacijama Germanijaka, Amer Hiroš trebao bi postati novi igrač Šibenika! Između klubova su dogovoreni svi detalji posudbe do kraja sezone, a i igrač pristao na posudbu.Hiroš je u Osijek stigao iz Mladosti Kakanj u ljeto 2021., kao besplatan igrač a za Osijek je odigrao 40 utakmica uz dva gola i dvije asistencije. Očito se nije uspio nametnuti na svojoj poziciji na kojoj Poms ima Kristijana Lovrića te Nikolu Janjića pa je odlučio potražiti sreću u Šibeniku.

Iako je u momčadi trenera Cvitanovića poprilična gužva na poziciji lijevog krila (Dolček, Špeljak, Burgui i Kreković), Hiroš nema problema s izborom nove destinacije. Uostalom, možda ga Cvitanović vidi na desnom krilu s obzirom na to da je Hiroš polivalentan.

Kako bilo, Osijek polako rasterećuje kadar. U ovom prijelaznom roku otišli Kleinheisler, Beljo, Mance, Bartolec i sada Hiroš


Tagovi

Amer HirošNK OsijekNK ŠibenikHNL

Ostale Vijesti