Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Službeno: Antonio Mance napustio Osijek, karijeru nastavlja u Mađarskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 15:04

Iz Gradskog vrta odlazi pola godine prije isteka ugovora.

Antonio Mance, 27-godišnji napadač, karijeru će nastaviti u redovima mađarskog prvoligaša Debrecena, objavili su iz Osijeka na službenim stranicama.

Riječ je o sedmoplasiranoj momčadi tamošnjeg prvenstva koja se u proljetnom dijelu sezone želi uključiti u borbu za europski plasman. Mance je među Bijelo-plave stigao u srpnju 2019. godine i za NK Osijek upisao 66 nastupa uz 16 golova i pet asistencija. Najviše će se pamtiti njegov pobjedonosni pogodak u srazu s Dinamom u veljači prošle godine na 75. godišnjicu osnutka kluba kad su Bijelo-plavi upisali

Za vrijeme trajanja ugovora s Osijekom je bio je na posudbama u Puskas Akademiji i Erzebirge Aueu, dok je ranije bio član Istre 1961, Domžala, Trenčina i Nantesa.

U Debrecenu će se za mjesto prvog napadača, između ostalih, boriti i s Matarom Dieyeom, nekadašnjima prvotimcem Gorice, a uvjerljivo najveće ime u momčadi je kapetan i legenda kluba Balázs Dzsudzsák koji se u klub vratio prije dvije i pol godine nakon 12 godina u inozemstvu gdje je igrao za PSV, Anži, Dinamo Moskvu, Bursaspor i brojne druge klubove.



Tagovi

Antonio ManceDebrecenOsijekNK Osijek

Ostale Vijesti