REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

FOTO/VIDEO Joško s tribina gledao pobjedu Leipziga, klub već dogovorio njegovog nasljednika

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.08.23. | 19:25

Joško Gvardiol nije bio u sastavu pobjednika DFB-Pokala

RB Leipzig je ostvario svoju drugu prijateljsku pobjedu u sklopu priprema za sezonu Bundeslige 2023/24. Nakon što su Leipzigovi nogometaši u tri utakmice izvukli samo jedan remi uz dva poraza tijekom trening kampa u Južnom Tirolu, u srijedu poslijepodne su protiv K. Sint-Truidense VV upisali pobjedu.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad trenera Marca Rosea slavila je 4-0 protiv belgijskog prvoligaša, koji je prošlog vikenda slavio kod kuće protiv Standard Liègea 1-0 na početku sezone Jupiter Pro lige.

Za to vrijeme, Joško Gvardiol nije bio u sastavu pobjednika DFB-Pokala. Hrvatski stoper nastup svojih kolega pratio je s tribina što je, zapravo, bilo i očekivano jer je njegov transfer u Manchester City neizbježan. Fotografiju Joška na tribini pogledajte OVDJE.

Utakmicu možete pogledati ispod:

Prema informacijama Kickera, sportsko vodstvo Leipziga u srijedu je bilo u inozemstvu kako bi finaliziralo transfer Castella Lukebe kao Gvardiolova nasljednika.

Gvardiolovi uskoro bivši suigrači pružili su sjajnu izvedbu od samog početka protiv Belgijaca. Na odmor su otišli s prednošću 3-0 golovima Seska (13. minuta) i Danija Olma (38. minuta i 42.). U nastavku je njemački sastav preko Šeška ponovno povećao na 4-0 (73.).

(eg)





Tagovi

Joško GvardiolLeipzigRB Leipzig

Ostale Vijesti