Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Fossati ipak ne ostaje? U borbu za talijanskog veznjaka uključio se ambiciozni turski prvoligaš

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.06.21. | 10:24

Talijan sada ima tri opcije.

Nakon velike i emotivne kampanje popraćene hashtagom #LivajaOstani, Hajdukova uprava apostrofirala je iduća dva cilja - ostanak Lovre Kalinića i Marca Fossatija, člana talijanskog drugoligaša Monze koji je u vlasništvu slavnog Silvija Berlusconija.

Fossatiju je ugodno u Splitu, a uprava kluba javno je iskazala interes za otkup njegovog ugovora koji ističe 2022., a Transfermarkt njegovu vrijednost procijenjuje na 650 tisuća eura.

No, SN pišu kako su se u utrku za Fossatija uključio turski prvoligaš Karagumruka, koji se prošle sezone vratio u najviši rang turskog nogometa nakon 36 godina odsustva te je povratničku sezonu zaključio na odličnom osmom mjestu.

Fossati je nedavno u intervjuu za talijanske medije izjavio kako se iduće sezone vidi u Monzi, tako da ovaj 28-godišnji bivši reprezentativac mladih talijanskih momčadi može birati između tri destinacije - ostanak u Splitu, povratak u Monzu ili pak odlazak u Istanbul.

Fossatija je u Hajduk u veljači doveo Paolo Tramezzani koji više ne stoluje na Poljudu, aTalijan je na proljeće bio standardni igrač Bijelih, upisavši 15 nastupa i jednu asistenciju.


Tagovi

HajdukMonzaMarco FossatiSilvio Berlusconi

Ostale Vijesti