Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Bili ponudili Fossatiju trogodišnji ugovor, Talijan još nije siguran želi li ostati

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 13:49

Navodno ima i neke ponude iz Turske.

Marco Fossati stigao je ove zime na posudbu u Hajduk i ostavio veoma dobar dojam. Nije bilo potrebno dulje vrijeme da se vidi kako talijanski veznjak razumije igru i kako je on jedan od onih igrača za koje se voli reći da 'diktiraju tempo' kako momčad igra. Tramezzani ga je vješto uklopio u momčadi, Fossati sve njegove zamisli bez većih problema sproveo u djelo pa tako nije čudno zašto ga uprava kluba želi u svojoj svlačionici i sljedeće sezone.

28-godišnji veznjak je ugovorno vezan za Monzu do ljeta 2022. godine, ali Bili imaju opciju u ugovoru kojom mogu otkupiti Fossatija po ranije dogovorenim uvjetima. Poznati talijanski novinar Nicolo Schira javlja kako je klauzula aktivirana te da su krenuli pregovori na relaciji HajdukFossati.

Bili su Talijanu ponudili trogodišnji ugovor, ali prema informacijama s kojima raspolaže Schira, Fossati nije siguran želi li ostati u klubu.

Osim što mu je zanimljiv povratak na Čizmu, za njegovim se uslugama interesiraju i neki turski prvoligaši.

Fossati je ove sezone za Hajduk u 1. HNL skupio 13 nastupa. Nije se upisao u listu strijelaca, piše mu se tek jedna asistencija, ali i dva crvena kartona. Ipak, Fossati je svojim izvedbama sve zadovoljio, ali ostanak Talijana na Poljudu ne ovisi samo o dvojcu NikoličiusJakobušić.

Bivši U-21 reprezentativac Italije željen je na nekoliko strane, Schira ističe kako je njegova velika želja vratiti se u Monzu, ali to je u ovom trenutku najmanje realno.



Tagovi

Marco FossatiHajduknogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokMonzaposudba

Ostale Vijesti