REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Dnevna doza Turaka: Osim Oršića Trabzon želi i drugog Hrvata Sveca, a pomoći bi trebao i Dragan Šolak

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.06.23. | 08:25

Duo iz Southamptona, čiji vlasnik u turskoj posjeduje Göztepe, mogli bi se preseliti u Bjeličin klub

Trabzonspor je blizu potpisivanja ugovora ne samo s Mislavom Oršićem nego i Dujom Ćaletom-Carom iz Southamptona, piše Fanatik.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oršić, 6 milijuna funti vrijedan siječanjski transfer iz zagrebačkog Dinama, jedva da je nastupao za Svece tijekom svojih pet mjeseci na engleskoj Južnoj obali, upisao je samo jedan ulazak s klupe.

Ćaleta-Car je, pak, u međuvremenu samo devet puta startao za Southampton nakon što je došao iz Marseillea za 8 milijuna funti.

Trabzonspor sada planira potpisati Ćaleta-Cara na početnu posudbu s pravom otkupa, dok je za Oršića klub s Crnog mora zainteresirani za transfer odmah.

Pretprošli prvak turske lige, kojeg od proljetos vodi hrvatski trener Nenad Bjelica, navodno je spreman platiti 3,5 milijuna funti za Oršića, što bi klub bivšeg napadača Dinama koji je od 2018. do 2020. igrao pod Bjelicom trebalo navesti da ga za malo više od pola naknade Modrima prošle zime pusti na Crno more.

Trabzonspor sada vodi Hrvat Nenad Bjelica. U Fanatikovom članku se tvrdi da je Bjelica blisko povezan s oba igrača koji su također Hrvati i da bi to mogao biti važan čimbenik u realizaciji transfera.

Osim toga, Trabzonspor se nada da će im dobri odnosi s Göztepeom pomoći u pokušaju da potpišu igrače Southamptona – oba kluba su u vlasništvu iste Grupe, Sport Republic Srbina Dragana Šolaka.

Trabzonspor je spreman poslati Dogucana Haspolata u Göztepe ako dovrše potpise iz Southamptona - Haspolat je meta Göztepea. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mislav OršićDuje Ćaleta-CarDragan ŠolakNenad BjelicaTrabzonsporSouthamptonGoztepe

Ostale Vijesti