Ivo Čagalj/Pixsell
Ivo Čagalj/Pixsell

Oršić se mora pojaviti pripremama 'Svetaca', klub ga i dalje ne pušta ispod cijene!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 13:30

Iako i sam Oršić traži izlaz iz rupe u koju je upao, Southampton ne odustaje i želi prodati hrvatskog napadača barem za isti iznos koji je platio Dinamu

Mislav Oršić vraća se u Englesku! Iako se vjerojatno i sam nadao da će za vrijeme odmora riješiti svoj status u Southamptonu i na Otok doći samo po stvari te preseliti u novi klub, od toga zasad ništa. Oršić se ovih dana mora pojaviti u klubu i krenuti s pripremama za novu sezonu. Southampton ima novog trenera, klupu je preuzeo Russell Martin i očito želi upoznati sve igrače, vidjeti na koga može računati. Iako, Oršić nije u klupskim planovima, iako i on sam želi 'zaboraviti' ovu epizodu u Southamptonu, nije tako lako pronaći izlaz.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Southampton je i dalje uporan, ne želi Oršića prodati ispod cijene, odnosno, ispod iznosa za koji ga je kupio od Dinama (oko šest milijuna eura). Navodno 'Sveci' u startu traže sedam ili osam milijuna eura, a to je cijena, koja je u startu izbacila iz igre Trabzonspor i Nenada Bjelicu. Poznato je da Bjelica želi Oršića, priznao je to i sam, Oršić bi, navodno, rado išao i u Tursku, samo da se makne iz Southamptona. Ali, Turci ne mogu platiti toliku odštete, Southampton, kao i u Dinamovu slučaju, uopće ne želi razgovarati o nekakvoj posudbi. Ili ga kupite ili će ostati ovdje. Barem dok prijelazni rok ne uđe u zadnju fazu, možda će krajem kolovoza, ne nađu li dotad rješenje, ipak olabaviti politiku i smilovati se Oršiću. Dotda, morat će se pripremati za početak sezone u Championshipu.

Inače, Southampton bi ovih dana mogao prodati Paula Onuachua, napadača koji je na radaru Borussije Mönchengladbach, no, teško je zasad reći ima li to kakve veze s Oršićevim statusom. Možda će imati, ako, primjerice, Onuachu ode za neku visoku svotu, Southampton bi mogao smanjiti apetiti. Ali, kažemo, zasad Oršića u klubu smatraju svojim zaposlenikom, koji mora izvršavati obveze kao i svi drugi. A to znači, priključiti se momčadi i krenuti s pripremama!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mislav OršićSouthamptonTrabzonsporChampionship

Ostale Vijesti