Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bradarić: “Povratak u Hajduk? Ne znam, imam ponuda sa svih strana svijeta. Jarun? Sad svi znaju za taj klub”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.12.22. | 11:45

Jedina opcija u HNL-u mu je Hajduk, naglasio je igrač ponikaou Hajduku koji je 2017. godine bio prvak s Rijekom

Filip Bradarić (30), nogometaš sa šest nastupa za hrvatsku reprezentaciju, trenutno bez kluba nakon što mu je jesenas istekao ugovor s Al-Ahlijem, s Kaurijem je osvojio posljednje, 20. izdanje turnira 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović'.

“Ovo je postalo tradicionalno da Kauri osvaja. Zezam se...Ovo je ipak humanitarni turnir. Hvala svima koji su došli. Preko 100 ljudi me zvalo za karte, vjerojatno bi se i Spaladium napunija. Hvala organizatorima, svim igračima koji su došli, znamo da to nije jednostavno. Ne znam hoće li se nastaviti, bilo bi lijepo da svake godine Split ima ovako nešto”, rekao je Bradarić, kako prenosi Dalmatinski portal, a zatim se dotakao slovenskog pojačanja Kaurija, Milivoja Novakovića.

“Mi kad dovodimo pojačanja to su pravi igrači”.

I Hajduku trebaju pojačanja. Postoji li opcija tvog povratka na Poljud?

“Ne znam, vidjet ćemo. Sada sam dosta vremena proveo obitelji. To mi je trebalo, dok sam bio un inozemstvu propustio sam puno toga. Osjećam se nikad sretnije i zadovoljnije. Iza Nove godine ćemo vidjeti što i kako”.

Ponuda ima?

“Ima ih sa svih strana svijeta. Nisu to ponude kao prije nekoliko godina, ali ima nešto zanimljivo. Još gledam, vidjet ćemo”.

Medijska priča nekoliko dana je bio Jarun?

“Davno smo to preplivali. To je dobra reklama za ljude. Sad svi znaju za taj klub”.

Kako vidiš Hajdukovu polusezonu?

“Očekivanja su i dalje da se napada naslov. U utrci smo, sigurno će do kraja biti uzbudljivo. Nema nikad predaje, ali mislim da su se u nekim utakmica bezveze prosuli bodovi. Hajduk ima pravu ekipu, nikad bolju u zadnjih 15-20 godina. Ako se stvari poslože, uz malo sreće mislim da je sve otvoreno”.

Je li Hajduk jedina opcija u HNL-u?

“To sam rekao i stojim iza toga. Nemam više 18 godina, sad ću 31. Stojim iza svojih riječi i postupaka”, zaključio je Bradarić za Dalmatinski portal. (nl)


 


Tagovi

Filip BradarićMalonogometni turnir Četiri kafićaHajdukHNK RijekaAl AhliNK Jarun

Ostale Vijesti