Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Četiri kafića: Livaji, Obilinoviću i Kranjčaru najveće ovacije na Gripama, Kauriju novi naslov

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.12.22. | 19:09

Toplu dobrodošlicu zaradio je i izbornik Zlatko Dalić

Na Gripama se upravo održava tradicionalni humanitarni turnir Četiri kafića. Na njemu je prvi put poslije Svjetskog prvenstva u Kataru zaigrao Marko Livaja, ljubimac splitske publike, a toplu dobrodošlicu zaradio je i izbornik Zlatko Dalić.

Splitska publika skandirala je Senijadu Ibričiću i Romanu Obilinoviću, ali i Niki Kranjčaru. Skandiralo se "Niko, Niko".

Ovo je moje veselje, moj ponos da me se ovako dočeka u Splitu i diljem Hrvatske. Ovo je predivno natjecanje, svu su pobjednici i da publika uživa u majstorijama igrača. Razmišljam sada o Ligi nacija i zašto ne bismo tamo osvojili zlato”, rekao je Dalić.

A od 16 sati na rasporedu je bilo prvo polufinale u kojemu su se sastali Antique Bar/Duje i Vivas Bar.

Utakmica je bila raspucana, a već je u petoj minuti Marin Tomasov doveo Antique u vodstvo. Vivas je izjednačio pet minuta kasnije preko Jurića-Petrašilo.

U 19. minuti je na 2:1 za Vivas dignuo Ivan Dolček, da bi u 23. minuti Božinović izjednačio.

U 35. minuti je Livaja izborio penal, odlučio se i sam na izvođenje, da bi onda ipak vratar Mišević obranio njegov udarac.

U raspucavanju je pak Antique bio uspješniji.

U drugom polufinalu Kauri bio bolji od Camela. Moro, Kovačić, Ćurjurić i Novaković su zabijali za 4:0 Kaurija, da bi onda Camel s tri pogotka smanjio i to preko Danijela Subašića i Ivice Mornara, ali do izjednačenja nije došlo.

U finalu je Livaja doveo Antique u vodstvo, da bi izjednačio Nikola Moro, a onda je simultanku odradio bivši reprezentativac Slovenije Milivoje Novaković. Hat trickom je odveo Kauri do novog naslova, drugi pogodak je zabio i Moro. Pogodak utjehe za Antique zabio je Prpić. (pz)


Tagovi

Malonogometni turnir Četiri kafićaMarko LivajaZlatko DalićNiko Kranjčar

Ostale Vijesti