Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Senzacija: Filip Bradarić do zimske pauze u dresu zagrebačkog drugoligaša!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.10.22. | 20:29

„Imam volju odigrati za momčad koju vode ovi ljudi. Dva mjeseca do zimskog prijelaznog roka ne planiram ništa i odigrat ću bez ikakvih financijskih uvjeta“, riječi su bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Ako ste mislili da je vrijeme transfer senzacija prošlo, prevarili ste se. Naime, kako javlja Sportnews, Filip Bradarić uskoro bi mogao postati novi igrač Jaruna!

„Imam volju odigrati za momčad koju vode ovi ljudi. Dva mjeseca do zimskog prijelaznog roka ne planiram ništa i odigrat ću bez ikakvih financijskih uvjeta, mislim da će ženi i djeci isto odgovarati boravak u Zagrebu. Vidim da su ljudi OK. Korektni su i sviđa mi se njihov način razmišljanja“, rekao je Filip Bradarić za Sportnews.

Bivši hrvatski reprezentativac nedavno je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Al-Ahlijem. U redove ponajvećeg azijskog kluba stigao je u ljeto 2021. godine, tada je potpisao dvogodišnji ugovor prema kojem je neslužbeno zarađivao 1.5-2 milijuna eura godišnje, ali je prije točno mjesec dana, 8. rujna, s klubom dogovorio sporazumni raskid suradnje nakon što je njegov sada već bivši klub ispao iz elitnog ranga natjecanja u Saudijskoj Arabiji.

Bradarić je u bogatoj igračkoj karijeri bio član Hajduka, Rijeke, Cagliarija, Celte Vigo i Al-Aina. Jarun bi trebao biti klub u kojem će održavati formu dok na njegovu adresu ne sleti ponuda nekog 'većeg' kluba… (I.A.S.)



Tagovi

NK JarunFilip BradarićPrva nogometna liga

Ostale Vijesti