Germania Sport kladionica
Germania Sport kladionica

Novi dresovi za nove prvake - NK "Radnički" Mirkovac

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.03.21. | 11:33

Predstavljamo nastavak akcije "Novi dresovi za nove prvake"

Germania Sport kladionica nastavila je svoju hvalevrijednu akciju "Novi dresovi za nove prvake", a momčad koja je dobila naše dresove je NK "Radnički" iz malog baranjskog naselja Mirkovac.

NK "Radnički" osnovan je 1932. godine, što govori o dugačkoj tradiciji koju klub njeguje.

Igrači kluba natječu se u baranjskoj ligi, nakon što je klub bio na svojevrsnom "hlađenju" izvjesno vrijeme, ali se u posljednje vrijeme diže, igrači sami ulažu u članarinu i infrastrukturu te ovise o entuzijazmu pojedinaca koji je na hvalevrijedno visokim razinama.

Mario Plavec, predsjednik kluba, rekao nam je ponešto o situaciju u klubu:

"Mirkovac je malo mjesto, od nekih 70-ak stanovnika, a za klub igraju uglavnom veterani. Sve je volonterske prirode, čime se ponosimo, kao i vlastitim angažmanom oko igrališta i pripadajuće zgrade koju smo sami obnovili te smo se doveli do toga da nam protivnički igrači čestitaju na određenom poslu", priča Plavec.

Koliko njegovoj momčadi znače novi dresovi, kao zalog za prepoznat trud, govori:

"Novi dresovi Germania Sport kladionice zaista su lijepa gesta velike tvrtke koja je prepoznala našu volju i naš entuzijazam te nam svakako puno znače, za budućnost i ambicije koje gajimo", nastavlja predsjednik Plavec.

Lijepo je vidjeti ovakvu gestu, ali još je ljepši osjećaj znati da donacija poput ove - u vidu dresova - odlazi na zasluženo mjesto i, nadamo se, u ruke prvaka. Barem po pitanju entuzijazma i ljubavlju za nogometom.

Možete i vi doći do novih dresova za svoj klub. Sve što je potrebno jeste poslati podatke o klubu i kontakt na e-mail adresu [email protected], a mi ćemo na svom Instagram profilu (@germania_sport) objaviti koji klub je osvojio nove dresove.





Tagovi

Novi dresovi za nove prvakehumanitarna akcijaGermania Sport kladionicanovi dresovipromoNK Radnički Mirkovac

Ostale Vijesti