Novi dresovi za nove prvake

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 11:07

Za kraj tekuće kalendarske godine i početak drugog dijela tekuće natjecateljske godine GERMANIA je pripremila novu društveno odgovornu akciju „Novi dresovi za nove prvake“. Prva donacija uručena je NK Čulincu.

NK Čulinec je klub koji se natječe u 3. Zagrebačkoj nogometnoj ligi, a sljedeće godine spremaju se proslaviti 40 godina postojanja. Kako bi jubilarni rođendan dočekali u slavljeničkom tonu, pobrinula se GERMANIA SPORT i nabavila im komplet dresova koje će nositi od sljedećeg proljeća. Nakon polusezone su četvrti na ljestvici, ali nadaju se kako će u novoj opremi skočiti na tablici.

„Dresovi će nam jako dobro doći jer su nam financije uvijek problem. Ovo je klub koji funkcionira na entuzijastima, ima nas sedmorica koji se brinemo za sve, a novca uvijek nedostaje. Dobivamo pomoć od Grada na godišnjoj razini, klub je vlasnik prostora koji iznajmljujemo jednom našem igraču, ali od tog novca plaćamo trenere i oružara. Dečki će biti presretni kad vide nove dresove,“ rekli su nam član uprave Stjepan Reget i glavni tajnik Tomislav Pervan po uručenju donacije.

Tvrtka GERMANIA SPORT ovom donacijom službeno je pokrenula novu društveno odgovornu akciju „Novi dresovi za nove prvake“ kako bi pomogla popularizirati sport u lokalnim zajednicama, kao i pomogla razvoju lokalnih sportskih klubova. Akcija donacije dresova se nakon Čulinca nastavlja širom lijepe naše. U GERMANIJI su uvjereni kako će ovaj oblik donacija pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priušitit novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)


Tagovi

Novi dresovi za nove prvakehumanitarna akcijaNK ČulinecGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti