Germania
Germania

Humanitarni listić: Igor Boraska igra za udrugu MoST

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 30.12.23. | 10:22

Igore, sretno!

Ove subote naš humanitarac je Igor Boraska, splitski i hrvatski olimpijac koji je se proslavio u veslanju osvajajući medalje na velikim natjecanjima. Ušao je u povijest sporta time što je nastupio na ljetnim i zimskim Igrama, jer se okušao u bobu pokazavši svoju svestranost, a svojevremeno je bio i vijećnik u Gradu Splitu.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Manje je poznato da se naš prognozer prije veslanja bavio igranjem nogometa u Hajduku i u Splitu prije nego što je napravio potez života otišavši u Gusarov dom, a sve ostalo je legenda.

Vrsni je poznavatelj sporta, jer okušao se još u mladosti judom, kuglanjem i atletikom, a i dan danas prati sva zbivanja. Kaže da nije davno odigrao listić, pa je za prekid pauze idealno odigrati u humanitarne svrhe.

Fan je engleskog nogometa i veliki navijač Liverpooola čije utakmice zna gledati uživo na stadionu kada mu to obveze dopuste. Redsi igraju u ponedjeljak, a zadatak je bilo pronaći neke tipove iz subotnje ponude.

Kao da je složio idealan listić za gledanje u subotnje popodne i večer, jer jedna utakmica slijedi drugu. Počeo je s Old Firmom, derbijem Škotske u kojemu prednost daje Celticu u odnosu na Glasgow Rangers, pa stoga preporuča 1X da se ne padne već na prvom paru.

Nakon toga slijedi Manchester City i Boraska vjeruje u pobjedu domaćina s dosta golova, zato protiv Sheffield Uniteda tipuje na 1 i 4 plus, nada se da će Haaland i društvo biti napadački raspoloženi.

U dvoboju Nottingham Foresta i Manchester Uniteda odigrao je hrabro X 'u glavu' što je podignulo ukupni tečaj koji je još podebljan jednom velikom jedinicom.

Radi se o talijanskom derbiju Juventus – Roma za koji smatra da će domaći dobiti te da će sve utakmice pratiti i čekati posljednji par kako bi za ove blagdane zajedno s Germanijom uveselio splitske beskućnike odnosno udrugu MoST koja o njima skrbi.

Ukupni tečaj na Igorove parove je 19.93, a udruga Most potencijalno, prođe li humanitarni listić, može dobiti 1.096,15 eura koje će sigurno dobro doći njihovim štićenicima.

 

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 55 eura po listiću (do 1. siječnja 2023. godine 400 kuna), a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales, Domagoj DuvnjakSergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo LedinskiHrvoje SliškovićIgor VoriDubravko MiličićTomislav DasovićPaula NovinaKristijan Frković FrxIgor Baksa Ivan Vučić a u njihovo ime ukupno smo donirali 34.175,32 eura!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

humanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti