Germania
Germania

Prošao Humanitarni listić: Ilko Ćimić zaradio za Centar za rehabilitaciju Josipovac!

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 14.03.22. | 12:13

Ilko, čestitamo!

U formi smo! Nakon što je prošlog tjedna sretne ruke bila Klara Ivoš, u istom ritmu sad je nastavio i Ilko Ćimić koji je pogodio sva četiri događaja na njegovom listiću i na taj način zaradio 2.436 kuna za Centar za rehabilitaciju Josipovac!

Da će to biti 'naš' dan vidjelo se odmah po prvoj utakmici. Fiorentina je, čak prije nego što smo stigli pojesti ručak, svladala Bolognu, da bi onda Arsenal rutinski svladao Leicester, baš kao i Juventus Sampdoriju.

Za kraj, čekala se pobjeda RB Leipziga. Nije nam bilo potrebno popiti Red Bull, oči su nam bile širom otvorene dok smo čekali tu završnu kvačicu kraj odigrane dvojke na goste, ali da je sve krenulo idealno – nije!

Već u četvrtoj minuti domaćin je poveo, ali onda je Tedescova momčad ubacila u brzinu više. Ne samo da slavili, već su Furthu zabili šest pogodaka, a budući da je do poluvremena na semaforu bilo 1:4, mi smo već lagano kretali sa slavljem.

Germania je na listić kojeg je odigrao Ilko uplatila 400 kuna, pogođen tečaj bio je 6.09, a to znači da je poznati hrvatski novinar za Centar za rehabilitaciju Josipovac zaradio 2.436 kuna!

Inače, sve o Centru za rehabilitaciju Josipovac pročitajte OVDJE

Ovim putem još jednom želimo izraziti naše zadovoljstvo konačnim ishodom te čestitati Ilku na odličnim prognozerskim sposobnostima radi čega će svi u Centru za rehabilitaciju Josipovac biti sigurno i više nego sretni.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije , a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil Nikolić, Pavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava,Andrija Bakula, Tarik Filipović,Matija Matko, Dean Kotiga,Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina,Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić,Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav Koprić, Dražen Bagarić,Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej Jakirović, Dora SrdarTonći Mujan, Petar MamićMatija Gečević KhanAljoša Vojnović i Klara Ivoš u njihovo ime ukupno smo donirali 222.714 kune, a kad tome dodamo i dobitak od Ilka Ćimića, ukupan zbroj iznosi 225.150 kuna!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti