Action Images / Carl Recine Livepic
Action Images / Carl Recine Livepic

Ipak ništa od prvog trenerskog dvoboja protiv Chelseaja: Steven Gerrard pozitivan na koronu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.12.21. | 09:07

Koronavirus ukrao Boxing day.

Ovogodišnji Boxing Day igrat će se u krnjem obliku, tri utakmice već su odgođene zbog koronavirusa, a pod upitnikom je i dvoboj između Tottenhama i Crystal Palacea zbog velikog broja zaraženih igrača gostujućeg sastava.

No, i takav 'krnji' Boxing day imao je nešto za ponuditi. Uz dvoboj između Manchester Cityja i Leicestera na Etihadu, mnoge je najviše zanimao duel između Aston Ville i Chelseaja u Birminghamu. Steven Gerrard, menadžer Villana, u karijeri je u dresu Liverpoola odigrao 40 utakmica protiv Chelseaja, upisao 11 pobjeda, 11 remija i 18 poraza. Gerrard je Bluesima zabio samo dva gola, a upisao je i tri asistencije.

Da je Chelsea Gerrardova 'crna mačka' potvrđuje i utakmica 36. kola Premier lige u sezoni 2013/14 u kojoj je Liverpool napokon trebao prekinuti dugačku seriju bez titule. Gerrard, najbolji i najiskusniji na terenu, napravio je amatersku pogrešku i omogućio Dembi Bi da se sam sjuri na gol i pogodi za 2:0.

Sada se Gerrard trebao ponovno sučeliti sa svojim 'krvnikom', ali do trenerskog 'revanša' ipak će trebati pričekati. Koronavirus je nemilosrdan...

(5.5) Aston Villa (3.80) Chelsea (1.80)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Premier ligaLiverpoolChelseaSteven GerrardAston Villa

Ostale Vijesti