Germania
Germania

Chelsea (2.45) slavi protiv Tottenhama, Medo (1.65) Čeha bekendom slama, a Club Brugge protiv Viola (1.85) igra tek za prestiž

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 11:02

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Nakon uzbuđenja u Ligi prvaka, večeras nam slijede okršaji u nešto malo manje ekskluzivnim natjecanjima, Europskoj i Konferencijskoj ligi. Upravo je u današnjoj ponudi Germanije jedan par iz Konferencijske lige, a svakako vrijedi probati odigrat i na par iz Premier lige te jedan teniski okršaj na madridskoj zemlji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Medvjedev – Lehečka (20.00), JEDINICA 1,65

Daniil Mevjedev je na madridsku zemlju ponio dobru formu. Nakon što je prije toga u Monte Carlu potpisao poraz već u drugom kolu protiv Hačanova, u španjolskoj prijestolnici je redom pobjeđivao Arnaldija, Kordu i Bublika pa će sada za ulazak u polufinale biti u statusu favorita protiv Lehečke. Čeh je izbacio Rafu Nadala s turnira, no sada ne bi trebao imati previše šanse protiv ruskog predstavnika i četvrtog tenisača svijeta.

Chelsea – Tottenham (20.30), JEDINICA 2,45

Navijači Chelseaja svjedoče još jednoj razočaravajućoj sezoni u režiji svojeg kluba. Ogromna ulaganja u igrački kadar se nisu isplatila, a Plavci su van borbe za trofeje i europskih pozicija. Tottenham je, pak, u lovu na Ligu prvaka, ali teško će dohvatiti tu poziciju. Spursi su u prošlom kolu izgubili od Arsenala 2-3 i sada do kraja moraju skupljati bodove. U ovom londonskom derbiju mala prednost ide Chelseaju, čisto na račun toga jer Plavci igraju pred domaćim navijačima.

Fiorentina – Club Brugge (21.00), JEDINICA 1,85

Možda ne toliko kao Aston Villa, ali Fiorentina je i dalje osjetni favorit u nadmetanjima s Club Bruggeom u polufinalu Konferencijske lige. Belgijskom sastavu neće puno značiti niti sjajna forma koju drži u posljednje vrijeme, a pogled otkriva da je Club Brugge pobjeđivao u posljednjih sedam uzastopnih utakmica. Viole nisu u tako dobroj formi, ali i dalje su znatno kvalitetniji i skuplji sastav od svog večerašnjeg protivnika.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti