Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Srna otkrio što je bio dogovor na poluvremenu sa Szegedom i priznao: "Bodovi iz Mađarske će nas možda koštati"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.11.23. | 08:00

Pelister nema ni boda, ali u Bitolju nije lako igrati, a upravo je to idući izazov Zagreba

"Prvo bih htio zahvaliti ovoj predivnoj publici koja nas bodri iz utakmice u utakmicu. Moglo je možda završiti i s više razlike, osam, devet, ne znam ni sam koliko, ali bitno da smo pobijedili na kraju", rekao je Zvonimir Srna, koji je imao čak četiri asistencije i šest golova na ovome susretu i dodao:

"Danas smo odigrali jednu dobru utakmicu, iako su smanjili rezultat na kraju. Na početku smo promašili 4-5 zicera, ali nismo bili nervozni. Stvarali smo šanse, znali smo sve njihove segmente igre, mislim da smo odradili sjajnu utakmicu cijela momčad."

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

On i Čupić su imali po šest golova, najviše u redovima Zagreba.

"Mislim da to nije toliko bitno. Bitno je da smo pobijedili. Ovoga puta smo on i ja, drugu će biti netko drugi, to nas ne zamara, bitno je da rastemo kao tim, skupljamo bodove..."

Utakmica u Szegedu izgubljena je za bod, a ovdje dobiveno s plus pet.

"Tako je, u toj utakmici smo isto vodili s pet razlike, danas smo se dogovorili da krećemo kao da je 0-0, dosta bi nam pomoglo da smo tamo barem bod uzeli, ili dva. To nam je bilo možda za prolazak grupe. Ali nema veze, mi smo ih evo stigli, koncentrirani smo sada na Pelister, idemo dalje."

Pelister nema ni boda, ali u Bitolju nije lako igrati.

"Sigurno, Pelister je jedna jaka, čvrsta, makedonska, balkanska prava ekipa. Sigurno da neće biti lako, bit će maksimalno vruć teren, koncentrirat će se da nas pobijede, bit će sigurno čvrsta utakmica. To nama možda i odgovara. Idemo dolje samo na pobjedu."

Kolstad je osvojio bodove koji bi mogli poremetiti planove Zagrebu.

"Ne znam ni sam, možda su oni i Szeged uzeli neke bodove koje nisu trebali, a mi ne, ali nema veze, još je dosta bodova u igri i koncentirani smo na idućeg protivnika."

Zagreb je nakon devet kola na sedmom mjestu s bodom manje od Szegeda, a plasman u daljne natjecanje osigurava šest najboljih momčadi skupine. U ovoj skupini je Aalborg pobijedio Kolstad s 29-18. U 10. kolu Zagreb gostuje kod Pelistera 7. prosinca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Pick SzegedRK ZagrebRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti