Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Nikolić u suzama: "Moji igrači su ovo zaslužili, čestitam im", Srna: "Zahvaljujem predivnoj publici"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.11.23. | 20:44

Trener Zagreba podijelio je svoja razmišljanja nakon utakmice s mađarskim viceprvacima

U utakmici 9. kola rukometne Lige prvaka Zagreb je u Areni pobijedio mađarski PICK Szeged s 30-25 (17-12) i ostao u igri za plasman u drugu fazu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bila je odlična izvedba i utakmica, moglo je završiti i s više golova razlike. Samo bih čestitao svojim igračima, zaslužili su", rekao je Andrija Nikolić u suzama nakon što je cijelu sezonu oslonac stručnog stožera Zagreba.

Na početku je bilo 2-5, a na kraju pet razlike za Zagreb.

"Svjesni smo da utakmica traje 60 minuta, da na minus četiri ili pet nije gotovo. Znali smo da smo u dobrom momentu, vjerovali smo u sebe. Na kraju se to isplatilo."

Malo su usporili pri kraju...

"Malo smo se zadovoljili pobjedom, malo možda prestali igrati, tu možda možemo biti još malo veći profesionalci, ali nemam kome što zamjeriti. Pokušavamo koristiti što više igrača. Pokušavamo postaviti napad da nam je što lakše rotirati se u obrani", zaključio je Nikolić.

"Prvo bih htio zahvaliti ovoj predivnoj publici koja nas bodri iz utakmice u utakmicu. Moglo je možda završiti i s više razlike, osam, devet, ne znam ni sam koliko, ali bitno da smo pobijedili na kraju", rekao je Zvonimir Srna, koji je imao čak četiri asistencije i šest golova na ovome susretu.

Zagreb je nakon devet kola na sedmom mjestu s bodom manje od Szegeda, a plasman u daljne natjecanje osigurava šest najboljih momčadi skupine. U ovoj skupini je Aalborg pobijedio Kolstad s 29-18. U 10. kolu Zagreb gostuje kod Pelistera 7. prosinca.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrija NikolićRK ZagrebRukometna Liga prvakaPick Szeged

Ostale Vijesti