Kolektiff images
Kolektiff images

Sjajne vijesti za Sigurdssona: Martinović se vratio nakon ozljede i odmah briljirao sa sedam golova!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 22:17

Na ovoj utakmici nastupila su još dva naša igrača. Za Belingen su igrali Filip Vistorop i Nikola Grahovac.

Balingen je bio neugodan protivnik, ali je na kraju Melsungen uzeo bodove u još jednom bundesligaškom dvoboju 22-25 (10-12), a najbitniji faktori pobjede bili su izvanredni Nebojša Simić među vratnicama i sjajan povratak hrvatskog reprezentativca Ivana Martinovića koji ne samo da se vratio na teren nego je i startao u ovoj utakmici.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ivan Martinović vratio se nakon neugodne ozljede ramena koja ga je mučila od Europskog prvenstva u Njemačkoj. Ljevoruki Hrvat je u ranoj fazi utakmice uspio zabiti tri pogotka iz isto toliko pokušaja i Melsungen je nakon devetnaest minuta vodio 8-7. Nije stao ni u nastavku susreta. Dapače, njegov šut tri minute prije kraja prelomio je utakmicu, a potom je svojim sedmim pogotkom povisio na 25-21, a susret je završio 25-22. Martinović je tako donio prvu gostujuću pobjedu u 2024. Melsungenu.


Na ovoj utakmici nastupila su još dva naša igrača. Za Belingen su igrali Filip Vistorop i Nikola Grahovac. Vistorip je također sa sedam golova bio najbolji igrač svoje momčadi.

Sjajne su to vijesti za Dagura Sigurdssona jer Martinovićev klupski povratak znači da će biti na raspolaganju i reprezentaciji. Njoj bi se nakon današnjeg 'osnovnog' okupljanja u ponedjeljak trebali priključiti i igrači koji su ovaj vikend još u klupskim obavezama.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dagur SigurdssonIvan Martinovićhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti