Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Rulet svakodnevnog testiranja: Novi pozitivni igrači u reprezentaciji, dvojica otpadaju za Srbiju

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 18:08

HRS javlja kako su brzi antigenski testovi udaljili dvojicu rukometaša s parketa, moraju u izolaciju.

Iako smo jučer izgubili od Francuske, naša igra je na trenutke izgledala iznenađujuće dobro, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da smo igrali bez ponajboljih igrača naše izabrane vrste Duvnjaka i Cindrića. I taman kada smo se regrupirali i ušli u mogućnost da protiv Srbije u Szegedu izađemo na parket uz jaki sastav, savez je poslao novo priopćenje u kojem jasno stoji kako problemi sa zarazom nipošto nisu završili.

"Današnje PCR testiranje pokazalo je da je kružni napadač Leon Šušnja pozitivan na Covid - 19. Lagane simptome za sada ima Lovro Mihić. Kako vremena za pripremu utakmice sa Srbijom nema previše, izbornik Hrvoje Horvat će tijekom noći odlučiti koju će dvojicu igrača pozvati naknadno u Mađarsku pod uvjetom da imaju negativni PCR test" stoji u priopćenju.

Problemi ustvari tek počinju. Otpao je Mihić, a pošto nemamo Mandića koji je protiv Francuske zaradio plavi karton, ostali smo na jednom jedinom rješenju na lijevom krilu, a to je Marin Jelinić

Horvat će morati pronaći još nekoga za nastavak natjecanja. Prema posljednjim informacijama, to će biti Željko Musa i Valentino Ravnić.



Tagovi

HRSLovro MihićLeon Šušnjasrpska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti