Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Pogled u budućnost: David Mandić dogovorio transfer iz PPD-a u ljeto 2022. godine

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.05.21. | 08:46

Hrvatski reprezentativac sve je dogovorio s novim klubom koji stvara velesilu i hrvatsku koloniju.

David Mandić dogovorio je suradnju s njemačkim prvoligašem Melsungenom i svojoj novoj momčadi priključit će se po okončanju sezone 21/22.

Aktualni hrvatski reprezentativac i član PPD-a njemačkom će se prvoligašu priključiti tek po isteku važećeg ugovora kojeg ima s Plinarima, a ranije od navedenog mogao bi završiti u Bundesligi samo ako njemački klub plati odštetu PPD-u.

Melsungen očito ima velike ambicije. Uprava kluba okupila je neka eminentna rukometna imena, a već sad tamo igraju Marino Marić i Domagoj Pavlović.

No, to nije sve. Prije 10-ak dana transfer u Melsungen dogovorio je i najveći talent hrvatskog rukometa, Ivan Martinović, koji je ove sezone igrao jako dobro u dresu Hannovera, ali je poziv Melsungena bio takav da ga nije mogao odbiti. Tako bi, kad im se još priključi David Mandić, u klubu mogla biti četiri hrvatska reprezentativca.

S takvim imenima, a podsjetimo kako Melsungen još u svojoj svlačionici ima igrače poput Kuhna, Hafanera, Reichmanna, Lamkea, Arnasona i Simića, klub je definitivno pokazao kako imaju ambiciju boriti se s Kielom i Flensburgom za naslov prvaka u najboljoj i najtežoj svjetskoj ligi.

Za kraj valja naglasiti kako je jučer transfer u Leipzig dogovorio povremeni hrvatski reprezentativac Lovro Jotić te da je prije manje od sedam dana legendarni Zlatko Horvat produljio svoju vjernost Metalurgu iz Skopja iako su postojale neke indicije kako bi i on mogao karijeru nastaviti u Bundesligi.



Tagovi

David MandićBundesligarukometna BundesligaMelsungenMelsungenPPD Zagreb

Ostale Vijesti