Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Našičani nezadovoljni suđenjem u derbiju: "Voljeli bismo povjerovati da su greške i previdi bili slučajni"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.05.23. | 22:11

Niti jedna završnica hrvatskog prvenstva ne može proći bez da se netko ne osvrne na suđenje

U prvom susretu finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske, rukometaši PPD Zagreba su u Kutiji šibica pobijedili Nexe sa 30-26 (17-15) i u seriji na šest bodova poveli su sa 4-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za rukomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Obje ekipe su nakon prvog dijela prvenstva imale po dva boda. PPD Zagreb je sredinom ožujka kod kuće slavio sa 30-25, dok je Nexe prošlog vikenda u Našicama pobijedio sa 26-23. Nakon večerašnjeg ogleda aktualni prvak je poveo sa 4-2 u bodovima, a novi prvak će biti ekipa koja prva osvoji šest bodova.

Iduća utakmica je u nedjelju 14. svibnja u Našicama u 20 sati, a na njoj priliku za obranu naslova prvaka ima Zagreb. Trener Našičana Branko Tamše je naglasio kako vjeruje da će dvorana u Slavoniji biti krcata, a nije našičkih navijača nedostajalo niti u Kutiji šibica. Dapače, čulo se na trenutke 'Inati se Slavonijo', a na odluke sudačkog para Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd na moru) reagirali su dosta burno.

Trener nakon utakmice nije htio komentirati suđenje, ali je zato osvanula poruka na službenim stranicama RK Nexea. Doduše, na samom kraju teksta, ali stoji crno na bijelo.

"Na žalost, i večerašnji je derbi ostao u sjeni poznatog nam sudačkog dvojca, koji svojim čudnim i pomalo smiješnim odlukama jednostavno ne bi smjeli utjecati na tijek utakmice. Voljeli bismo povjerovati da su greške i previdi bili slučajni, no na sreću utakmicu je prenosila televizija pa su i svi gledatelji mogli prosuditi sami. Zagrebu čestitke na zasluženoj pobjedi i čekamo ih u Našicama u novom susretu. Bitka za prvaka se nastavlja", stoji na stranici RK Nexea.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

RK NexePPD ZagrebPremijer liga

Ostale Vijesti