Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dobre vijesti: Ozdravili reprezentativci, svi su spremni za Island

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 21:46

Vraća nam se i kapetan Domagoj Duvnjak

Nakon pregršt nažalost loših vijesti iz tabora hrvatske rukometne reprezentacije, stigli su nam konačno i pozitivni tonovi iz Kölna.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kako je Germanijaku potvrđeno, zdravstveno stanje u našoj reprezentaciji znatno je bolje i sutra će izbornik Goran Perkovac vrlo vjerojatno na raspolaganju imati sve igrače koji su proteklih dana imali problema s temperaturom. Ponajprije, to se odnosi na Domagoja Duvnjaka koji će sutra konačno zaigrati u lovu na prvu pobjedu u drugom krugu.

Od kvarteta kojeg je temperatura uhvatila nakon dvoboja protiv Mađarske, Zvonimir Srna, Mateo Maraš i Marko Mamić oporavili su se, dok je Igor Karačić u nešto lošijem stanju, ali postoji dobra šansa da se i on sutra nađe u sastavu za Island. Kod Srne, Maraša i Mamića ne bi smjelo biti dvojbi, osim ako se u preostalih nešto više od 17 sati do utakmice njihovo zdravstveno stanje ne pogorša.

Ostaje nam za nadati se da viroza i temperatura nisu u potpunosti iscijedile naše reprezentativce. Sa zdravim Duvnjakom, ali i Srnom, Karačićem, Marašom i Mamićem, Hrvatska je potpuno drugačija, snažnija momčad.



Tagovi

Europsko prvenstvo za rukometaše 2024.Domagoj DuvnjakIgor Karačićhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti