Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Prižmić u četvrtfinalu jakog Challengera!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 08:01

Mladi hrvatski tenisač (18) ostvario je novu pobjedu u Pau-Pyreneesu.

Mladi Dino Prižmić (171. na svijetu) svladao je u osmini finala Challengera u Pau-Pyreneesu, 13 godina iskusnijeg domaćeg trenisača Escoffiera (197. na svijetu) sa 6-2, 4-6, 6-2 čime je izborio plasman u četvrtfinale turnira u kojem će se susresti sa Švicarcem Leandrom Riedom (175. na svijetu), tenisačem koji je u 2024. osvojio već dva Challengera, između ostalog svladavši Bornu Ćorića u finalu belgijskog Ottignies-Louvain-La-Nuevea.

Prouči cjelokupnu ponudu za tenis na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, Prižmić i Riedi već su se susreli u osmini finala Challengera u austrijskom Mathausenu, a Prižmić je slavio nakon predaje Švicarca i 7-5 i 4-0 u setovima za našeg tenisača.

Podsjetimo, Prižmić je ove godine izborio plasman u glavni ždrijeb Australian Opena i u prvom kolu oduzeo set i prilično namučio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Nakon jednomjesečne pauze vratio se na ATP-u u Rotterdamu u kojem je s 1-2 u setovima poražen od Davida Goffina, a sada mu je cilj dohvatiti polufinale jakog Challengera u Francuskoj.

Plasmanom u četvrtfinale Pau-Pyreneesa, Priž,mić je skočio za sedam mjesta te će idući tjedan dočekati kao najmanje 164. tenisač svijeta. Nadamo se i bolji... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TenisDino Prižmić

Ostale Vijesti