FK Partizani Albania Facebook
FK Partizani Albania Facebook

Zekić: "Imamo problem u finaliziranju akcija, ali borit ćemo se do kraja"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 08:51

Zekić je otkrio što je mučilo njegovu momčad

Astana je dočekala albanski Partizani u prvoj utakmici playoffa Konferencijske lige. Astana je ušla kao favorit u duel protiv Partizanija, ali nije tako lako svladala trupe Zorana Zekića. Na kraju su slavili s 1-0 golom Stjepana Lončara u 41. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Imali smo problema jer smo često gubili prvu loptu, a zatim patili cijelo vrijeme. Probat ćemo preokrenuti rezultat u uzvratnoj utakmici. Možemo reći da nas rezultat još uvijek drži u igri", rekao je Zoran Zekić nakon utakmice.

Domaćinima je VAR poništio čak tri pogotka.

"Što reći o VAR-u... Netko bi mogao biti sretan odlukama, netko drugi nije."

"U mnogo čemu je Astana bila najbolja ekipa danas. Dobro su igrali s loptom, vršili su pritisak na nas. Imali smo problema u prvom poluvremenu, bili smo kompaktni ali svaku loptu koju smo osvojili izgubili smo. Nadam se da ćemo igrati bolje u uzvratnoj utakmici, rezultat je pozitivan i moramo se nadati i boriti do kraja."

Otkrio je Zekić i kakav uzvrat očekuje

"Borit ćemo se do kraja. Prije ovog susreta Astana je bila najbolja momčad od protivnika s kojima smo se susreli u Europi. Nadam se da ćemo oporaviti povrijeđene igrače i vratiti igrače koji su bili 'out'. Kao rezultat ovih nedostataka napravili smo neke promjene. Imat ćemo i snažnu podršku naših navijača."

U posljednjim minutama utakmice bilo je prilika za izjednačenje, ali gol nisu postigli.

"Da, imali smo dvije, tri prilike za pogodak u drugom poluvremenu, ali imamo ovaj problem cijelo vrijeme u finaliziranju akcija", priznao je popularni Zeka za kraj. (eg)



Tagovi

AlbanijaPartizaniZoran ZekićKonferencijska liga

Ostale Vijesti