Screenshot
Screenshot

VIDEO Bivši veznjak Rijeke presudio Zekiću, Tobol nije uspio iznenaditi Viktoriju, Breidablik 90 minuta udaljen od povijesti

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.08.23. | 19:44

Krenulo je jako zanimljivo u Konferencijskoj ligi

U prvim utakmicama na današnjem rasporedu u playoffu Konferencijske lige mogli su se vidjeti neki prilično zanimljivi rezultati.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prije svega, valja istaknuti domaću pobjedu Astane protiv Partizanija kojeg vodi Zoran Zekić. Utakmica je završila minimalnom pobjedom domaćeg sastava, a strijelac jedinog pogotka bio je Stjepan Lončar.

Lončar je snažno tukao sa 17 metara, njegova lopta dirala je u bloku nekog od braniča Partizanija, nakon čega je završila u mreži Quirka.

Pogodak bivšeg veznjaka Rijeke iz 41.minute pogledajte OVDJE (Arenasport)

Spomenimo kako je Čondrić odradio cijelu utakmicu, dok je Lončar na terenu bio do 86.minute. Marin Tomasov je u igru ušao u 65. minuti. (I.A.S.)

Od ostalih utakmica valja istaknuti pobjedu Viktorije Plzen na gostovanju protiv Tobola. Češka momčad slavila je rezultatom 2-1, a pogotke su postigli Cadu (73.) i Kalvach (90.) za goste, dok je za domaći sastav precizan bio Deble (90+8. – 11m).

Islandski Breidablik je došao do važne pobjede na gostovanju u Sjevernoj Makedoniji. Iako je Stuga prva povela, pogodak Shabanija (28.) poništio je VAR, da bi onda sedam minuta kasnije Gunnlaugsson bio precizan za goste, a tih 1-0 ispostavilo se konačnim rezultatom.


Za kraj, spomenimo i uvjerljivu pobjedu Ferencvarosa na gostovanju kod Žalgirisa. U zeleno-bijelom sudaru, gosti iz Mađarske upisali su 4-0 pobjedu. Pogotke su postigli Traore (17., 84.), Varga (65. – 11m) i Pešić (76.).

Za Žalgiris su svih 90 minuta odradili Stipe Vučur i Petar Mamić.



Tagovi

Konferencijska ligaStjepan LončarAstana

Ostale Vijesti