Zbog ovoga je ljubimac navijača - Kreilach novim golom osigurao pobjedu Union Berlinu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.09.15. | 15:30

Damir Kreilach pokazuje zbog čega nosi kapetansku vrpcu u Union Berlinu, a ako nastavi s ovakvim igrama, ubrzo bi se mogao preseliti u neki veći klub.

Kreilach je, uz standardno dobru igru u veznom redu, ove sezone iznimno raspucan. U današnjoj utakmici protiv Duisburga on je zabio svoj četvrti gol u sezoni te dijeli peto mjesto liste strijelaca druge njemačke lige.

Union Berlin je danas odigrao dva oprečna poluvremena. U prvih 45 minuta su imali 3:0, a Kreilach je u sudačkoj nadoknadi potvrdio uvjerljivo vodstvo. U nastavku potpuno druga slika – gosti su postigli dva gola, a Trimmel za domaćine promašio kazneni udarac. No, prednost iz prvog dijela je ipak bila prevelika pa je Union Berlin došao do 2. ovosezonske pobjede što mu je dovoljno za 12. mjesto.

Kreilach je, baš kao i Roberto Punčec, odigrao cijelu utakmicu za berlinsku momčad, a danas je u drugoj Bundesligi aktivan bio i Srđan Lakić koji je u 68. minuti ušao s klupe za Paderborn, a u posljednjim trenucima utakmice dobio crveni karton.

2. Bundesliga, 9. kolo:

Union Berlin – Duisburg 3:2
Paderborn – St.Pauli 0:0

(Foto: Facebook)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Damir Kreilach

Ostale Vijesti