Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Zabok zna kako protiv Cibone! Momčad Ivana Tomasa izborila majstoricu protiv Vukova

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.05.24. | 21:48

O putniku u polufinale odlučivat će treći dvoboj koji je na programu u srijedu u Zagrebu

Doduše, ovo je iznenađenje tek na papiru, jer Zabok je od pet međusobnih susreta ove sezone tri puta nadigrao Cibonu koja je osakaćena ozljedama i izostancima pa je danas na parketu u Zaboku igrala s tek četiri seniora i na koncu ovjerila poraz 70-73. O putniku u polufinale odlučivat će treći dvoboj koji je na programu u srijedu u Zagrebu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nickolas Neal s 22 i Emil Savić sa 16 poena bili su najefikasniji kod Zaboka, dok su Krešimir Radovčić, Ivan Majcunić i Aleksandar Aranitović postigli po 15 poena za Cibonu.

Nakon nervoznog ulaska u utakmicu u kojem su igrači obje momčad promašivali, u drugoj i početkom treće četvrtine bolje su se snašli domaćini te u 24. minuti poveli s najvećih 10 razlike (42-32). Cibona se vratila u egal prvenstveno zahvaljujući svom junioru Katanoviću, da bi tri minute prije kraja susreta i povela sa 64-60. No, tada je u domaćem sastavu stvar u svoje ruke uzeo iskusni Amerikanac Neal i doveo Zabok u prednost 69-68. Kod tog je rezultata 25 sekundi prije kraja Majcunić promašio jedan težak šut nakon čega su domaći koševima s linije slobodnih bacanja uspjeli sačuvati pobjedu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaCibonaKK Zabok

Ostale Vijesti